Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a férjemmel? Mi lesz velem? Teljesen el vagyok keseredve.
Most vidéken dolgozik a párom. Előtte itthon két hetente, nagy ritkán hetente egyszer volt szex, én már alig bírtam magammal. Hiába mondtam, hogy legalább heti 2-3, nem mert ő fáradt, ez-az-amaz. Az az 1-1 alkalom mondjuk eszméletlen volt. Csak hát nekem kevés.
Mióta vidéken van, ha hazajön, vagy ha én megyek hozzá, szinte egy szót nem lehet váltani, már neki esik az embernek. Persze az én izgatásom, kielégítésem egyre inkább hátérbe szorul. Én úgy érzem, csak arra törekszik, ő kielégüljön. Meg persze az jó, amikor én kényeztetem. És teljesen mindegy hány napot vagyunk együtt, egyszer van sex, és kész. Aztán majd ha megint hazajön. Ha próbálnám többször, nem áll fel neki, vagy csak ha ő van felül, akkor meg gyorsan túl akar lenni rajta...
Korábbi partnereimmel volt, hogy minden nap szeretkeztünk, de heti 3-4x biztos. A férjem mellett szoktam rá a 1-2 heti egyre, most meg már... nem érdekel az egész. Egyáltalán nem foglalkozik azzal hogy felizgasson, imitt-amott simogat és kész. Nekem kell ábrándozni, hogy felizguljak, de mire így élvezném a szexet, ő már rég végzett.
Ma is jön haza, szerintem ha csak szét tenném a lábam, hanyatt feküdnék, az is pont elég lenne. Nekem ez a helyzet nagyon rossz, és egyszerűen hiába beszélném meg a férjemmel, nem érti...
8:00 ! Ha nő vagy, akkor duplán jó a válasz.
DE : MINDENKÉPP le kell ülni, és meg kell beszélni !
A beszélgetés már nagyon sok problémát megoldott.
Aztán, ha részéről gond van, az akkor kiderül.
Úgyhogy inkább előbb, mint később.
Disznók! Szeretőt ajánlgattok neki... itt tart a világ?!
Vibrátor. Ha együtt akartok maradni, az a megoldás. Nem szép ezért egy házasságot felbontani.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!