Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet észrevveni ha egy idösebb pasi szüz?
Kérdezd meg tőle.
Egyébként ha nem túl szép, továbbá félénk, szorongó típus, akkor valszeg az (kivéve ha prostizott).
Először is hány éves az az "idősebb pasi"?
Másrészt lehet, hogy tényleg nem volt még senkije, s izgul, nem akar csalódást okozni. Vagy azt hiszi te vagy még szűz, és nem meri betenni. Egy alapos beszélgetés hiányzik először is, addig csak a tipi-tapi marad, meg az idegeskedés. De ne durván kérdezz rá, lehet hogy érzékenyebb lelkű. Mondd neki semmi baj, majd te segítesz, lazítson és érezze, élvezze az együttlétet, majd alakulnak a dolgok, csak ne feszengjen. :)
Ha mosolyogva adod elő meg fog nyugodni, és bátrabb lesz biztos.
Hát én már az elején megmondanám hogy az vagyok.
Szerintem nem szégyen és utána valszeg megkérdezné hogy miért? Én meg elmondanám...
Amugy te hány éves vagy?
Amugy meg szerintem nem kell az ágyig elmenni hogy kiderüljön.Szerintem már a csóknál is kiderül hogy mi van.
3.voltam
Nem biztos, hogy szűz, lehet, hogy csak kevés tapasztalata van, mondjuk csak egyéjszakásak, vagy rövid kapcsolatok.
Van, aki szűz és mégis rögtön tudja hova nyúljon...
Az is lehet, hogy csak bátortalan, fél, nehogy túl hirtelen rakja be és fájdalmat okozzon vele (ekkor pl pont azért áll meg, mert tapasztalt).
Megkérdezheted, de a pasik többsége cikinek tartja a szüzességet, tehát valószínűleg hazudni fog, ha az, tehát úgyse tudod meg. De nem is számít...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!