Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nektek is van, hogy lelankad a farkatok a túl hosszú előjáték után?
Figyelt kérdés
Srácok! Veletek is elő szokott fordulni, hogy a túl hosszú előjáték után lelankad a farkatok és az Istennek sem áll fel újra? Ilyenkor mit csináltok?2011. ápr. 1. 16:35
11/16 anonim válasza:
20 vagyok de szerintem független a kortól, hogy működik e, teljesen ráösszpontosítasz figyeled minden rezdülését stb. garantáltan nem tud majd az agyad hülyeségen gondolkodni.
Mivel köztudott hogy a férfiagy csak egy dologra képes egyszerre odafigyelni, ezzel a technikával pedig ellehet érni
12/16 anonim válasza:
az istennek nem is kell felállítanija mert nem vok bu*i!
13/16 anonim válasza:
Van ilyen. Aztán minél görcsösebben akarod, annál kevésbé megy.
14/16 anonim válasza:
kapasd be vele,az legyen az előjáték
15/16 anonim válasza:
Szia, az én kedvesemnél is előfordul ez, főleg ha nekem sosem elég az előjátékból :P
De utána lehet segíteni a dolgon, e téren is kettőn áll a vásár :) Lényeg, hogy ne görcsölj.
16/16 anonim válasza:
Igen létezik ha sokáig puszit adsz a párodnak (a kukijára) de akkor be kell dugni akkor tuti másra is figyelz közbe mer nálunk igy van ha este ágyba kerülünk és mondjuk sok problémája van akkor szokott csak előfordulni de van mindenre gyógy mód!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!