Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ezzel most mit akar? :S

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel most mit akar? :S

Figyelt kérdés

apámnak van egy munkatársa (apu 58, a munkatársa 21). Mindig ide jár hozzánk, mert ugye együtt dolgoznak... eddig úgy kezeltem mintha a bátyám lenne, mert van olyan hogy itt vacsorázik, és nagyon jófej velem, elhívott moziba ha szomorú voltam, vett nekem cuccokat, mint egy igazi testvér...

mostanában viszont elkezdett olyanokat mondani hogy -összejárhatnánk többször... mármint kettecskén...

meg

-lehetne nálad esélyem?

-azt szeretném én látni mikor alattam élvezkedsz (ha vlaminek örülök mondjuk)

és az a baj, hogy nekem is kezd egyre jobban bejönni, és nagyon jó teste is van... de nemtudom hogy helyes lenne e, mert én még csak 15 vagyok :S

2011. ápr. 1. 12:37
 1/10 A kérdező kommentje:
(májusban 16)
2011. ápr. 1. 12:42
 2/10 anonim ***** válasza:
És fiú vagy? A munkatárs meg nő?
2011. ápr. 1. 12:44
 3/10 A kérdező kommentje:
lány vagyok ő meg pasi...
2011. ápr. 1. 12:45
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább még haverkodjatok. Bár nem ismerem a srácot, és lehet, hogy jól járnál vele. Mindenesetre ne kapkodd el.
2011. ápr. 1. 12:52
 5/10 anonim ***** válasza:

lefeküdni vele még nem lenne helyes

de ha jól érzed magad vele, és vonzódsz hozzá megpróbálhatnál járni vele, és megnézni hogy megy, csak ne feküdj össze vele még, ha tud várni, és nem nyaggat ezzel, akkor nem csak arra kellessz neki (mert sajnos olyan is van, és nehéz néha tudni)

aztán majd meglátod, hogy mennek a dolgok, lehet egymásba is szerettek, de ha nem élvezed, vagy nagyon zavar a korkülönbség, ne erőltesd, nincs értelme

2011. ápr. 1. 13:03
 6/10 A kérdező kommentje:

ammm... volt már hogy itt is aludt mert valamit felújítottak a lakásában és anyu meghívta (az én szobám a vendégszoba mellett van). Éjjel bejött hozzám, egy kicsit meglepődtem, de nagyon tetszik, és tényleg nagyon rendes... befeküdt mellém és elkezdett csókolgatni, aztán aludtunk... de semmi több

:S

2011. ápr. 1. 13:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Fake!
2011. ápr. 1. 13:21
 8/10 A kérdező kommentje:

jó, nem kell elhinni -.-

de akkor ne irogass ülye válaszokat...

de nekem tényleg nagyon bejön, és tényleg volt már hogy együtt aludtunk :S ...

de mindegy, akkor majd megoldom valahogy egyedül...

2011. ápr. 1. 13:28
 9/10 devil_inangel válasza:
Szerintem vágj bele. Bajod nem lehet (nagy) belőle, és szerintem nem sok a korkülönbség. Egyszer élsz, kell egy kis kaland, és ha még jól is néz ki,közel is van, akkor még jobb :) Hajráá
2011. ápr. 1. 15:24
 10/10 anonim ***** válasza:
de irigy vagyok rad :P
2011. ápr. 1. 16:54

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!