Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nők kívánják jobban a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők kívánják jobban a szexet vagy a férfiak? ÉS melyik nem élvezi jobban?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 1. 12:34
 1/8 anonim ***** válasza:
62%
Én kívánom jobban, ő élvezi inkább.... Érdekes... 23L
2011. ápr. 1. 12:40
 2/8 anonim ***** válasza:

Azt mondják, hogy a nők élvezik jobban (a csiklóban 4-5-ször annyi idegvégződés található, mint a makkban).

Éppen ezért a férfi nem élvezi jobban. Úgy is mondhatnám, hogy a férfi élvezi kevésbé.

2011. ápr. 1. 12:41
 3/8 anonim ***** válasza:
A kívánás nem attól függ, hogy melyik nembe tartozol. Legfeljebb másként közelít -általában- a szexhez a nő, mint a férfi (nőknek fontos az érzelmi kötődés stb.). Viszont ugyanolyan mértékben vágyhatnak rá, a különbségek egyéniek.
2011. ápr. 1. 12:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet általánosítani. A fiúknál inkább központi téma. Egy jól működő kapcsolatban pedig egyformán élvezik. Esetleg alkalmanként az egyik jobban, de ez változik.
2011. ápr. 1. 12:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok... Szerintem is egyformán kellene élvezni, de nálunk a korai magömlése miatt nekem nincs rá időm.
2011. ápr. 1. 12:59
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ez sok mindentúl függ.

Mi barátommal heti 3-4x vagyunk együtt úgy és van amikor ő mászik rám de van amikor én...szóval nem tudom.:):):)

2011. ápr. 1. 13:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a lány kívánja jobban ,de mindig a fiu élvez el a lány meg jóval ritkábban bár véleményem szerint partner függő a kérdés.
2011. ápr. 1. 16:11
 8/8 anonim ***** válasza:

Hülyeség, a csiklóban csak kétszer annyi idegvégződés van, a makk viszont tízszer akkora. Az közvetlenül ingerlődik, és ha nekünk is olyan érzékeny lenne, akkor meg is hülyülnénk szex közben

25/F

2011. ápr. 1. 23:09

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!