Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Régóta élek nemi életet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régóta élek nemi életet ugyanazzal a fiuval akivel először lefeküdtem és még nem volt orgazmusom. Ez normális?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 1. 11:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen. Én két kapcsolaton mentem át, egy 6 évesen és egy 3 évesen, de egyik kapcsolatomban sem volt. A mostani párommal 1,5 éve vagyok együtt és az ő segítségével talán közeledek felé, hogy átéljem, de nagyon nehéz "megtanulni". Most 24 vagyok és még nekem sem volt, de már közelít az érzés, szóval gyakorolj csak.
2011. ápr. 1. 11:47
 2/11 A kérdező kommentje:
Akkor a fiuval van probléma?
2011. ápr. 1. 11:48
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha túl rövid (akár az aktus, akár a pénisz), akkor igen. Egyébként elsősorban veled.
2011. ápr. 1. 11:51
 4/11 anonim ***** válasza:
Dehogy normális..szerintem ez elsősorban pszichés probléma.
2011. ápr. 1. 11:52
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem ha nincs előjáték nem tud jólenni. Ha párod a g-pontodat megtalálta és azt izgatja akkor nem a fiún múlik sztem. Mert a g-pont csodákra képes.
2011. ápr. 1. 12:00
 6/11 anonim ***** válasza:

ne hergeljétek már

rengeteg nővel van, hogy maga az aktus nem elégíti ki, de a pasi simán képes lenne, hogy más uton érje ezt el, pl orális szex, segédeszköz, ujj vagy hasonlók

kísérletezni kell, és majd meglátjátok, hogy neked mi jön be

ha a pasi figyel rád, és ki akar elégíteni, találni fog módot rá, csak ne ragadjatok meg görcsösen egy módnál, nem csak egy lehetőség van

az meg, hogy kicsi a pénisz marhaság... a vagina hossza ált 10 cm, az átlagos péniszméret magyarországon 13 körül mozog, de 10 cm alatt nagyon ritka

2011. ápr. 1. 12:15
 7/11 anonim ***** válasza:

Ennek nem sok köze van a pénisz mérethez szerintem.. bár azért jobb ha nem 2cm-es :)

Lelki probléma van a háttérben...:S

25f

2011. ápr. 1. 12:34
 8/11 anonim ***** válasza:
Egy pasi aztán biztos tudja, hogy mi nők miért nem éljük át az orgazmust... végülis ők érzik...
2011. ápr. 1. 12:45
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem benned van a hiba. Kísérletezni kell. Pózokat váltogatni. Én is nagyon nehezen jöttem rá, hogy melyik póz a megfelelő nekem.
2011. ápr. 1. 16:52
 10/11 anonim ***** válasza:

m.o.-n nem 13 az átlag. a magyar péniszek majdnem a legnagyobbak a világon..

[link]

ajánlom nézd meg.

2011. ápr. 2. 07:54
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!