Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 32 éves nő vagyok, de még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

32 éves nő vagyok, de még soha nem volt orgazmusom. Úgy fogom leélni az életem, hogy soha nem tapasztalhatom meg ezt az érzést? Van aki hasonló gondokkal küzd?

Figyelt kérdés
Egyébként imádok szeretkezni, a páromat szeretem, gyerekem még nincs, most tervezzük az elsőt. Minden szeretkezés előtt alaposan be is nedvesedem, tudom azt is, hogy a párom szeret mint embert, mint nőt, békés, nyugodt hátterem van, de az orgazmus az nem megy. A férjem a negyedik férfi az életemben, sármos, nagyon jól néz ki, jó fej, a belső értékekbn is bővölködik. Az előző partnereim is jó fej srácok voltak, úgy érzem, h én is olyan nő vagyok, aki megmozgatja a férfiak fantáziáját, de sajnos az orgazmusról eddig csak olvastam, át soha nem éltem. Magamnak sem tudom előidézni.
2011. ápr. 1. 09:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát ha ez a helyzet, akkor javaslom szerezz be egy vibrátort! Viccen kívül.. Akkor legalább majd megtudod, hogy mit is kéne érezned.
2011. ápr. 1. 09:47
 2/6 anonim ***** válasza:
27%
Ha magad se tudod előidázni, akkor valószínü frigid vagy, amit nem tudom, hogy lehet-e gyógyítani, kérdezz utána, vagy olvass utána.
2011. ápr. 1. 09:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Orgazmust huzamosabb ujjazással + orálissal is el lehet érni.
2011. ápr. 1. 10:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha izgatod a csiklódat magadnak, akkor sem sikerül? Nem érzel olyat, hogy mindjárt elmész? Esetleg próbálgasd másféle pózban, pl háton fekve vagy hason, nem tudom miket próbáltál és miket nem. Egyébként én is azt mondanám vibrátor, mondjuk lehet először olyannal próbálkoznék, ami elsősorban a csiklót izgatja.
2011. ápr. 1. 10:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Sokan küzdenek hasonlo gondokkal. Az is benne van a pakliban, hogy soha nem fog menni, DE TE SOHA NE ADD FEL!!!! Elsösorban magadat kell megismerned ilyen szempontbol. Végiggondolni mindent amit eddig tettél szexben és minden olyat is amit nem. Kisérletezni, kisérletezni ( magaddal!) Gondolom ötletado nem kell.Sok sikert!
2011. ápr. 1. 11:27
 6/6 anonim ***** válasza:
a nőknek ez nagy gonduk!pl én akkor nemis szexelnék és nemis akarnék szexelni ha nem lenne orgazmusom!a férfinak könnyebb neki mindig van!
2011. ápr. 1. 13:46

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!