Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Mit élveztek az anális szexben?
Azt,hogy a csaj nem akarja,de én mégis ráveszem.
Látom,hogy nekik nem a legkellemesebb élmény legtöbbször,de mégis belemennek értem.
Bevállalós vagyok, de azért azt ne. Az a lyuk nem arra való. :D
21F
Engem több okból is izgat:
-A tudat, hogy a barátnőm ennyire megbízik bennem, ennyire szeret engem, hogy egy ilyen "tabu" dolgot is hajlandó csinálni velem
-Minden férfi odavan a szép, formás, kerek fenekekért, és jó érzés, ha az ember beteheti oda is
-Jó érzés, kicsit tényleg melegebb és szűkebb, és más érzés, mint "hagyományosan".A punci kicsit lágyabb, popóba elég más érzés.
Egyébként nálunk inkább a barátnőm szokta felhozni a témát, hogy mi lenne ha most anál lenne és nem "hagyományos" szex, én soha nem erőltettem neki, és mindig figyelek rá, hogy ne fájjon neki.
Én spec a látványért teljesen oda vagyok! Aztán ahogy írták már többen is, teljesen más érzés. Viszont csak akkor élvezem, ha a partneremnek is örömet okoz!
27F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!