Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális ez ami van velem?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez ami van velem? Mitől van? Kezdek megijedni és nagyon frusztrált lenni.

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok. 2 hónapja veszítettem el a szüzességem. Előtte nagyon "aktív" voltam, gyakran maszturbáltam, majdnem mindig naponta többször is. Mióta van szex, vagyis pár szeretkezés után olyan fura dolgok játszódnak le bennem...foglalkoztam pszichológiával, így én így magyaráznám: szüzen voltak vágyaim, konkrét fantáziáim, amik izgalomba hoztak és amire vágytam, a vágyaim aköré összpontosultak, hogy szájjal kényeztessenek, így mikor elkezdte a barátom, percek alatt el is mentem. Mert erre vágytam. Hisz csak akkor élvezhet az ember a nemiségben valamit, ha elkezd rá vágyni. Egészen új most nekem, hogy most a hüvelyem van a "középpontban". Olyan nehéz ezt körbe írni...

Na és a lényeg, amiért írtam, a problémám az hogy egy ideje egyszerűen nem tudok magamban felizgulni, nem maszturbálok, nincs fantázia, ami felizgatna! Lehet hogy azért, mert még mostanában, a napokban (tegnap) jutottam el addig hogy vágyjak a péniszre, hogy behatoljon? Eddig erre nem vágytam...már a nyalás látványa sem izgat fel. És az az érdekes, hogy csak akkor vagyok kész, ha együtt vagyok a barátommal, akkor nagyon korán benedvesedek, de egyébként semmi nem izgat fel!

Olyan frusztrált vagyok, frigidnek érzem magam. Az is közre játszhat szerintetek, hogy a barátomnak korai magömlése van, nagyon hamar elmegy mikor én még sehol sem vagyok?

Nagyon szeretjük egymást, de mindketten tapasztalatlanok vagyunk.

Azzal nyugtatom magam, hogy ezt is tanulni kell, mint a maszturbálást, hagy alakuljon ki szépen, hogy mire, hogyan vágyok, és ehhez idő kell? Vagy ez csak önámítás szerintetek?

A kapcsolat jó, megértőek vagyunk egymás iránt, biztosnak érezzük a kapcsolatot.

Mi lehet a baj?

2011. márc. 31. 21:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyesmi volt.Sokkal jobban kívántam a dolgokat még szüzen.Rágondoltam,vagy láttam egy olyan jelenetet a tv-ben és már nedves lettem.Aztán miután elvesztettem elmúlt ez a dolog.Akkor azért oylan izgató,mert még nagyon simeretlen az egész.Sztem ez természetes.Amúgy,ha úgy érzed,hogy nem kívánod eléggé akkor az tényleg amiatt van,hogy hamar elmegy a párod.Amikor nem mentem el még első jóóópár alkalommal én is így voltam.Sőt..De már minden rendben:).Szval nyugodj meg és pozitívan állj a dolgokhoz.
2011. márc. 31. 22:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Rád köszöntött a nagybetűs élet. Te elképzeltél dolgokat amik felizgatta téged s jó volt, de most új tapasztalatokat szereztél, így kicsit természetes, hogy egyébre vágysz. Ez olyan, hogy van 5 euró zsebpénzed, te meg álmodozol, hogy ha összegyűl 20 akkor ezt meg ezt vehetsz magadnak. Majd egy érdekes fordulat jön, kaptál 50 eurót. Többé nem álmodozol a 20 eurós akármiről, hanem egy 100 eurós valamit akarsz. Te is sokkal nagyobb és szebb dolgot kaptál, úgy hogy most másra vágysz. Ami meg a pasid illeti meg kell tanuljon uralkodni magán. Ebben te is segíthetsz, pl. azzal, hogy a következő alkalommal szex helyett csak meztelenül játszadoztok, hogy szokja a közelséged. De nem árt, ha kicsit ő is utána olvass. Vigyázz arra, hogy ne érezze azt, hogy nem elég férfias a számodra, egy életre tönkreteheted a bátorságát ha rosszul érzi magát.
2011. márc. 31. 22:13
 3/4 anonim ***** válasza:
nincs itt semmi gond, össze kell szoknotok, nagy törődést igényel a kapcsolat és a szexuális élet is mindkettőtök részéről. Na és türelmet. A korai magömlés nagyrészben tudatalatti eredetű, és nem valamiféle nyavalya, ezt lehet kontrollálni, na és gyakorolni is a késleltetését. Nálad pedig sztem totál ok, ha vele vagy, akkor begerjedsz, az viszont nem igazán, hogy nem tudsz fantáziálni. Gondolj vissza az együttlétekre akkor.
2011. márc. 31. 22:44
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi, megnyugtattatok. Egyébként azóta megoldódott a dolog..^^ Este magamra zártam az ajtót, meztelenül kényelmesen elhelyezkedtem az ágyamon, és kerestem egy jó kis filmet. :$ Jól felizgultam majd orgazmusom is lett:)

Helyre tettem magamban a dolgokat.

2011. ápr. 1. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!