Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A hüvely hosszában is tud...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hüvely hosszában is tud tágulni vagy csak széltében?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy hülye a kérdés de nekem úgy jött le, hogy a hüvely széltében tud tágulni, no de hosszában is képes erre? Mert ugye, ha hosszú a "szerszám" akkor akkor azzal a méhszájat lehet vele "bökdösni" ami nem igen kellemes. No akkor hogy van ez?
2009. febr. 26. 17:40
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Csak széltében képes, ha egy hosszu szerszámmal van dolgod, kérd meg hogy ne tolja be addig, egy fiunak végulis midnegy.
2009. febr. 26. 17:52
 2/7 anonim ***** válasza:
54%
Hosszában nem tágul, de izgalom hatására szerintem esetleg a méhszáj picit "kinyílhat", vagyis picit mélyebbre csúszhat a pénisz. Ez van ugye mensikor is.
2009. febr. 26. 19:00
 3/7 anonim ***** válasza:
66%
Az előzők MIND rosszul tudják: a hüvely nyugalomban 4-8 cm hosszú (nőtől függ: ugyanúgy, mint a férfiaknál). Simán kitágul a duplájára, háromszorosára...
2009. febr. 26. 22:53
 4/7 anonim ***** válasza:
51%
Hát az én párom még sosem nyúlt ujjazás közben sem 2-3x olyan mélyre, mert megnyúlt volna a hüvelyem izgalom hatására. Sőt a pénisze sem ment mélyebbre, ha izgalomban voltam. Ez nem pénisz, hogy növögessen...
2009. febr. 26. 23:02
 5/7 A kérdező kommentje:
Nos akkor miben maradjunk? hosszában tud e változni a mérete vagy csak széltében?
2009. febr. 26. 23:29
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Mondtam, hogy tud!

Szerinted egy 4 cm-es hüvelyben mit tudna kezdeni a fiú? De a 8 cm-esben is könnyen fennakadna egy méretesebb szerszám. Hosszabb pedig (mármint nyugalomban) igen ritka.

Amúgy meg kérdezz meg egy nőgyógyászt.

2009. febr. 27. 01:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát nem tom...de hogy nekem nem 4 cm a hüvelyem hossza (nyugalomban is min. 8-10 cm), az is tuti! Elhiheted, voltam már felizgatott állapotban és szerintem nem én voltam az egyetlen és akkor se ment be csuklóig a kezem, hogy megnyúlt volna...
2009. febr. 27. 09:49

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!