Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt velem?
az ilyen emberekből csak az irigység szól, mert gondolom mindemellett jól nézel ki. amúgy meg sajnos ez a leírás tényleg általánosságban a k.rvákra illik, ezért általánosítanak az emberek, de nem azt jelenti, hogy mindenki aki így öltözik az k.rva.
2011. márc. 31. 21:13
Próbálj beilleszkedni a társadalomban.
Ha én kimennék náci tiszti ruhában az utcára, szerintem engem is kinéznének az utcán. Szóval érted mire gondolok.
2011. márc. 31. 21:15
Velem is ugyan ez van ,de én le.szarom hogy ki mit gondol én tudom az igasságot a többi meg nem érdekel.Ne foglalkozz senkivel mindenki úgy öltözik ahogy neki jól esik.
2011. márc. 31. 21:17
4/10 anonim válasza:
Ne foglalkozz senkivel,ha te jól érzed magad a bőrödbe ráadásul a barátodnak is tetszik akkor tojjál mindenkire!
2011. márc. 31. 21:18
Irigyek Rád, vagy idegesíti őket, hogy soha nem lehet ilyen nőjük...
2011. márc. 31. 21:20
2. válaszoló vagyok.
Kedves 3.válaszoló és kérdező:
Akkor ezek szerint kimegyek NÁCI egyenruhában az utcára egy nagy horog keresztel a karomon. Nem érdekelve, hogy ki mit szól, mert nekem ez tetszik. Akkor abban nincs semmi gond, hiszen úgy öltözök ahogy nekem tetszik.
Igenis számít mit gondolnak az emberek rólad rólunk,mindenkiről... Pl egy 6 éves gyereknek nem jó reklám egy ilyen úgymond rosszlányos öltözet.
2011. márc. 31. 21:21
Mond meg a párodnak, hogy az utcára ne vegye fel az arany nyakláncot, meg a gyűrűket és akkor hátha nem fogják ezeket mondani rólatok;)
2011. márc. 31. 21:22
Ha szereted az ilyen ruhát, akkor csak egyet tudsz tenni: ne foglalkozz azzal, hogy mit mondanak.
Az embereket nem tudod megváltoztatni. Viszont az igaz, hogy ha látsz egy fekete-fehér csíkos állatot, akkor azt mondod rá hogy zebra, mert a zebrák néznek ki így, pedig lehet hogy csak egy helyes lovacska, aki szereti a csíkosat.
Én pont az ellenkezője vagyok, amit írtál. Gyűlölöm a tűsarkút, szoknyát (nincs is), a nejlonharisnyát pedig emberkínzásnak tartom. Nekem meg azt mondják, hogy öltözzek nőiesebben, de én a sportosat szeretem, ha tehetném csak farmerban és bakancsban járnék. De leszarom mit mondanak, én így érzem jól magam. Amíg van pasi aki így szeret téged, addig ne izgulj rajta.
2011. márc. 31. 21:25
Az emberek azért mutatják meg a dolgaikat, h mások megnézzék azt. Ergo a mély kivágású felsőkkel és rövid szoknyákkal azt sugallod, hogy "Nézzetek ide! Bámuljátok a mellem és a lábam!" Ha zavar, hogy megszólnak, akkor öltözködj szolidabban. Ha pedig nem akarsz szolidabban öltözni, akkor fogadd el, h az emberek megnéznek.
2011. márc. 31. 21:31
Ha valaki katona ruhában megy ki az utcára, akkor helyes következtetés, hogy nem veti meg az erőszakot, ha veszélyben van? Ha valakit fehér köpenyben látsz végigfutni az úton, nem azt gondolod hogy orvos, vagy tudós? Ha valaki tréningruhában ül egy padon, nem az lesz az első gondolatod, hogy kicsit megállt edzés közben? Az emberek külső alapján ítélnek. Ha jól érzed magad a ruhában, akkor szokj hozzá, hogy téged is az alapján fognak jellemezni. Persze lehet az is, hogy tényleg csak irigyek.
2011. ápr. 20. 10:04