Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek számít?
nektek számít hogy hogy néz ki a barátnőtök puncija?
ha igen , milyet szerettek?
Hajjj, ma mar egyszer valaszoltam egy ilyen kerdesre es nincs szerencsed, mert ide most nincs kedvem leirni ujra azt a valaszt....
Hajjj, pedig milyen sziporkazoan szellemes es intelligens valasz is volt az....:D
(ellentetben ezzel...:D:D:D)
Szia!
Inkább úgy kellett volna kiírni a kérdést, hogy "Kinek mennyire/mennyire nem teccik a puncim?"
Gondolom erre vagy igazából kíváncsi. Ha így van, és férre tudsz tenni egy kis prűdséget, akkor tedd fel képfeltöltés.hu ra a képet, és a linkjét küldd el privátban annak, aki véleményére kiváncsi vagy.
Nekem küldheted, és bízhatsz benne, hogy normális választ fogsz kapni.
Ennek a kérdésnek semmi értelme.
A nők mindenből nagy ügyet csinálnak. Vajon tetszeni fog neki a hajam színe, a mellem mérete, a csípő bőségem, a s.eggem mérete, és mostmár a punci is.
Legközelebb mi jön, a könyök, a homlok szélesség vagy a kislábujj hosszúsága?
Én imádom a nagy kilógó kisajkakat, minél nagyobb legyen, és minél jobban lógjon ki. Valamint a nagy, kiálló, kidudorodó csiklót, hmmm. Fincsi.
Üdv. 26/f
Utolsó, ne beszélj hülyeséget. Semmi köze a punci kinézetének a szex mennyiségéhez.
És áltban az ilyen szokott punci nélkül maradni, aki sokat válogat.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!