Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Ti a fiatal vagy az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti a fiatal vagy az időseb fiukra buktok? ÉS miért pont ara? Kort is írjatok légyszi

Figyelt kérdés
2011. márc. 31. 20:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Értem. De akkor tovább kell állni, és kész. Tartsd magad az értékrendedhez, de máson ezért "ne állj bosszút", csak mert a nagyja ilyen volt.
2011. márc. 31. 21:23
 12/20 anonim ***** válasza:
Németországban járj német lányokkal, ők le sem fogják szarni hogy Németországban élsz és jó életkörülményeid vannak.
2011. márc. 31. 21:28
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem mondtam egy szoval sem, hogy bosszut allnek ezert barkin is. Egyreszt nem szokasom, masreszt ez nem a kollektiv szivatasok palyaja.
2011. márc. 31. 21:29
 14/20 anonim ***** válasza:
Magyar Nöt szeretnek magam melle:)
2011. márc. 31. 21:35
 15/20 anonim ***** válasza:

76%osnak végezetül:)

Akkor ezt megebeszéltük. De az én tapasztalatom sajna ez. Finnyás, semmire kellő egy brigád a mai fiatalság jó nagy része.

Sok sikert Neked is, meg magamnak is, hogy megtaláljanak a 'normális' emberek.:)

2011. márc. 31. 21:35
 16/20 anonim ***** válasza:

Hát engem egyáltalán nem izgat, hogy mikor született, nem ez alapján fogok párt választani. A mostani barátom 3 évvel fiatalabb nálam. Szeretem benne, hogy egy egyszerű kis parasztgyerek, egy farmon lakik a családjával, szakmát tanul, rengeteg állatuk van, és piszok szegények, szóval még csak nem is a pénze fogott meg. Nálam sokkal inkább előtérben vannak a belső és külső tulajdonságok, mint az az évszám a személyiben. Találkoztam már olyan sráccal is, aki hiába volt nálam 5 évvel fiatalabb, sok dologban ezerszer komolyabban viselkedett, mint én, mert egyszerűen úgy nevelték, úgy nőtt fel.

Viszont az előzőekkel egyet értek. A mai fiatalok 90%-ával van valami bibi. Ebbe részben beletartozok én is, és a párom is. Bár tanulunk, nem tudjuk még mik a céljaink, neki egyelőre a szakma, nekem a diploma. De hogy azok után mi lesz, azt még senki sem tudja...

2011. márc. 31. 21:49
 17/20 anonim ***** válasza:

Én nem feltétlen erre értettem. Kinek nincsen bibije, vagy ki nem küzd...és egyebek.

Én mentalitásra, hozzáállásra, a nőkhöz való viszonyulásra, vagy akár a szexualitásra vonatkozólag kifogásolom a dolgokat.

2011. márc. 31. 21:58
 18/20 anonim ***** válasza:

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:08

meg lehet kérdezni, hogy mit dolgozol Németországban? mert most én is itt vagyok (Thüringen)

2011. márc. 31. 23:55
 19/20 anonim ***** válasza:
idősebb, jóval idősebb. a korombeli fiúkkal nem találom a közös hullámhosszot, és sajnos érettebb is vagyok a koromnál, már gyerekként is ezt mondták rám. a fiúk alapból gyerekesen, én meg még annál is rosszabbul tolerálom ezt. barátom 30, és meg 21L.
2011. ápr. 1. 03:58
 20/20 anonim ***** válasza:
*én
2011. ápr. 1. 03:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!