Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért múlik el folyton a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért múlik el folyton a nedvesség?

Figyelt kérdés

3hónapja vagyunk együtt barátnőmmel, és 1hónapja rendszeresen szexelünk, de minden együttlétünk így megy. Elején nagy nehezen beletuszkoljuk a farkamat a puncijába, ez mindkettőnknek rossz. Neki azért, mert fáj, nekem, mert utálom, hogy megkívánom, és percekig ezzel kell kínlódni, hogy belemenjen. Nem azért rossz ez, mert nem érek rá, hanem nehéz megtartanom ilyen helyzetben merevedést. Utálom, ha bénázás van, elveszi a kedvemet az egésztől. Utána amikor benne van hosszú idő után végre benedvesedik, és akkor nagyon jó, de folyton elmegy nedvesség, és akkor megint rossz. Mitől fogy el?? Előjáték van, úgy kb 30-60percig kézzel-nyelvel csinálom neki, és orgazmusa is van előjátékkor, szex közben összesen 1x volt neki, nekem se sűrűn. Általában kézzel fejezi be.

Síkosító segíthet? De amikor eltűnik a nedvesség, akkor össze is szorul szóval szerintem nem sokat használna. + nyálat rengeteget teszek oda, és semmit se ér. Amikor kutyapózban csináljuk pont tudom rá csurgatni a nyálat, és megy bele mind ha olajoznám, de neki akkor is fáj. Mindketten 20felettiek vagyunk.

2011. márc. 31. 19:35
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Hát nagyon félreértitek a dolgokat :S Lehet, hogy jobban akarom a szexet, mint ő, de mit vársz egy 24éves fiútól, mert annyi vagyok. Ő meg 23éves.

Kényeztetéssel semmi gond, szerencséjére imádom érezni a punciízét a számban, és megállás nélkül félóráig-egy óráig csinálom. Néha nyalás közben ujjat is dugdosom fel neki. Eközben ő nem csinál semmi, hanem csak élvezi. 69póz nem működik, mert miközben csinálom neki, nem tudja nekem a remegéstől, és én se várom el, pláne mert félek hogy összeszorul a szája, és leharapja.

Csak arra akarok utalni, hogy tőlem telhetőt megteszek, hogy neki jó legyen. De 1óra előjéték, utána szexet is bírom idáig 1óráig simán, mert nem túl nagy iramban csináljuk. Néha jó, akkor nagyon jó érzés nekem is neki is. Majd össze esik az ágy. De folyton eltűnik nedvesség, és ezért abba kell hagynunk.

2011. márc. 31. 20:25
 12/13 janek80 válasza:

Hali!Irományod alapján nem vagy túl gyengéd, de lehet a mérted túl nagy, és nem bírja a barátnőd ha mélyeket löksz.

Én kipróbálnám előjátéknál ,hogy mindenhol kényezteted ,csak a punciját nem, vagyis nem aktívan. Néha néha épen csak megnyalni lágyan lassan többet körülötte mint bele. Inkább a belsőcombot, a szeméremdombot és köldök alatt csókolgatni, érzékien lágyan lassan élvezettel. néha közben röviden érinteni a puncit..

Ha jól csinálod tuti beindul, és nehezen tudom elképzelni ,hogy nem nedvesedik. Ne hagyd hogy elélvezzen, az előjátékon. Lassan dugjad be, és ne mélyen, lehet jobb ha ő van felül, és ő irányít..

Ha mégsem tocsog a puncija, az sem gond .. vegyetek valami vizes bázisú síkosítót, aminek az íze sem rossz (ha még letévednél közben is) és azzal csináljátok.

30F

2011. ápr. 1. 15:05
 13/13 SpártaiHero válasza:
miért miért? El lett baszva a csap!!!!!! -.- :D
2011. ápr. 2. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!