Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lehetséges? Hogy egyedül megy el. (lent)
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy egy 15 éves lány teherbe esik, de a szüleinek nem akarja elmondani, mert letépnék a fejét. Az lehetséges, h egyedül megy el dokihoz, vagy esetleg a srác anyjával(vagy vki mással, máshogy).Az abortusz az mennyibe kerül? köszi a válaszokat, é s kritikát nem kérek, ez csak egy feltételezés2011. márc. 31. 19:15
11/11 anonim válasza:
Végül is durva mert egy életet ölsz meg.. De mint írtam h az ismerősöm is a legjobb barátnője szüleihez fordul sztem én is ezt tenném.. Vagy esetleg a pasim szüleinek szolnék hogy vhogy intézek el stb. De ha vki ennyi idősen aktív nemi életet akar élni akk legalább írjon fel magának fogamzásgátlót vagy használjon óvszert :) 16 vagyok és nekem bejött az óvszer :D Elég az mivel sztem nem egészséges ha ennyi idősen valaki fogamzásgátlót szed. De mindenkinek más a véleménye
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!