Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy férfi tudjon orális szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi tudjon orális szex nélkül élni, egész életében?

Figyelt kérdés
2011. márc. 31. 16:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
31%
szerintem kibírja!csak az anális maragyjon mg!
2011. márc. 31. 16:53
 2/11 anonim ***** válasza:
71%
A szexben csak az megengedett, ami mindkét félnek jó. Ha a partnered irtózik tőle és ez nem változik, akkor igen.Alkohol nélkül is leélheted boldogan az életedet.
 3/11 Celestial válasza:
Szerintem volt már rá precedens a nagy történelemben. :)
 4/11 anonim ***** válasza:
Hát belehalni nem fog, az biztos.
2011. márc. 31. 16:55
 5/11 A kérdező kommentje:

és miért kéne feltétlenül ilyen partnerrel élni az életemet? nem illünk össze és annyi...

ugyebár akiknek nincs közös hobbijuk, azok se sokáig bírják, hiába szerelmesek...

2011. márc. 31. 16:55
 6/11 anonim ***** válasza:
48%

Nos, nem KELL az életben maradáshoz, tehát elméletben miért ne.

A gyakorlatban a romantikázás vagy éppen a beszélgetés sem kell. Mégis ha ki akarok hagyni a kapcsolatomból ilyen sarkalatos részleteket annak nem fog örülni a barátnőm, ugye?

2011. márc. 31. 17:09
 7/11 anonim ***** válasza:
59%

Az am csak az igazi szopas! :))

Egyebkent meg jopar esetet tudok ahol a csaj semmit se hagyott a baratjanak a lampale-hagyomanyos felallason kivul (satoros unnepekkor) merthogy fuj, meg gusztustalan...

aztan szakitottak, osszejott massal, akivel meg ment minden ugy hogy ihaj.

Tudat alatt nem kivan elegge, nem jossz be neki teljesen, van egy hatar ahova nem akar beengedni, ennyi.

Ha ez komoly, es nem csak arrol van szo hogy meg fiatal, tapasztalatlan, idore lenne szuksege, akkor szerintem eleg szakitasnak. Ugy hivjak hogy szexualisan nem illetek ossze.

2011. márc. 31. 17:33
 8/11 anonim ***** válasza:
72%
Ha neked ez fontos, akkor nem éled le az életed egy olyan lánnyal, aki nem csinálja, ilyen egyszerű. Nem értem mit kell az orális szexből létkérdést csinálni, máshogy is el lehet élvezni, máshogy is élvezetes a szex, én speciel lesz*rom, hogy van-e vagy nincs. Ezer millió más fontosabb dolog van egy emberben, és a számomra kívül belül megfelelő személyt, nem fogom ilyen baromság miatt elhagyni, de aki ennyire felszínes az meg is érdemli.
2011. márc. 31. 18:46
 9/11 A kérdező kommentje:

szerinted nem fontos, de ettől még ne tarts felszínesnek.

mivel neked nincs igényed rá, nem tudhatod, milyen az, ha VAN.

2011. márc. 31. 18:48
 10/11 anonim ***** válasza:
72%
Az, hogy igényed van rá, nagy hülyeség, a test szempontjából csupán az élvezés a lényeg, azt ugyanúgy lehet másképpen is, te pusztán azért vágysz az orális szexre, mert ez folyik mindenhonnan, vagy izgat a látvány vagy ilyesmi, de köze nincs a szükséglethez vagy bármi iesmihez.
2011. márc. 31. 19:03
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!