Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » FIÚK! Most őszintén! Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viki cica kérdése:

FIÚK! Most őszintén! Mit gondoltok a kis cicis csajokról? Megéri a mellnagyobítás?

Figyelt kérdés
2011. márc. 31. 14:25
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
nem éri meg mert nem és azért nem
2011. ápr. 14. 15:01
 32/39 anonim ***** válasza:
13:18 honnan veszed hogy imádnál?lehet hogy enmvagyok az eseted:Phány éves vagy?
2011. ápr. 14. 15:07
 33/39 Avenged ***** válasza:
Szerintem ne rontsd el a tested egy műtéttel vagy akár többel attól hogy kisebb a melle egy nőnek nagyon vonzó lehet :)
2011. ápr. 14. 15:09
 34/39 anonim válasza:

"A kérdező kommentje:

Ez érdekes!Akkor mirt van az, hogyha megjelenik egy tejcsárda kivágott dekoltázzsal minden pasieltátja a száját és wááááóóóóóó-zik? :-)"

u"dvariassagbol ;)"

"A kérdező kommentje:

Akkor ezek szerint a kis mellűekkel nem kell udvariasnak lenni?? adj már értelmesebb választ vagy ne írj semmit ;-)"

"szóval téged az zavar h nembámulnak meg az utcán?"

Nekem természetes melleim vannak...sokáig idegesített is, hogy miért kell ekkorák legyenek. Annyira örültem volna jóval kisebbeknek...És a Kérdezőt amennyiben ez zavarná, hát akkor elmondhatom, nem gyengén irritáló, ha utánad szólnak ezért az utcán is...vagy amikor nem a szemedbe néznek és úgy beszélnek hozzád. :D

De most már csak nevetek rajta...úgyis az arányokon múlik, nekem meg a pici nem állna jól. :D

2011. ápr. 14. 15:41
 35/39 anonim ***** válasza:

13:18 Jó akkor nem imádnálak, de nagyon tetszenél. Nekem spec nagyon tetszenek a kicsi cicik. Szerintem gyönyörűek.

Igazad van lehet, hogy nem jönnénk ki, mert más emberek vagyunk. De mint nőt attól még szépnek tartanálak.

2011. ápr. 14. 16:01
 36/39 anonim ***** válasza:
13:12 vok.oh köszönöm.megtudhatom hogy hány éves vagy? amugy meg ha szereted a nem szégyenlős csajokat, akik megmondják az igazat akkor lehet h kijönnénk:P
2011. ápr. 14. 16:44
 37/39 anonim ***** válasza:

13:12 <- 25/F

Engem nem zavar ha egy lány vagány, kimondaj a gondolatait és nem szégyenlős. Ez szerintem inkább pozitívum. Engem az zavar csak ha valaki neveletlen és nem tisztel másokat. Mert vannak olyan szituk ahol jobb hallgani, illetve valamit el lehet mondani "így" is és "úgy" is. Hangsúly a stíluson van.

Abban pedig igazad van, hogy lehet hogy nem imádnálak. Lehet ha ismernélek nem jönnék ki veled. Sose lehet tudni. Ahhoz viszont tartom magam, hogy én szeretem a vékony kis cicis lányokat, szerintem gyönyörűek. És ha ki nem is jönnénk egymással, attól még szépnek tarthatnálak.

2011. ápr. 14. 19:06
 38/39 anonim ***** válasza:
oh köszönöm a bókot. nah azért pofátlan nem vagyok de a véleményem megmnodom, persze megpróbálok nem megbántani mást vele. én 18 vagyok. A mellemre meg nem sok hangsulyt fektetek, hisz azzal nem foglalkozok hogy másnak tetszik-e.
2011. ápr. 14. 19:57
 39/39 anonim ***** válasza:
Ha nem a cicikre akkor mire fektetsz sok hangsúlyt? Valamire csak? Vagy a külsőd egyáltalán nem is érdekel? Teljesen meg vagy elégedve magaddal?
2011. ápr. 14. 20:08
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!