Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti már láttatok meg véletlen meztelen pasit, és ha igen akkor milyen élményben volt részetek?
Figyelt kérdés
Hol? Hogyan? Mit láttatok ?2011. márc. 31. 13:13
1/6 anonim válasza:
jam, a hetvenes évek végén, nyolcvanas elején történt, ezt láttam:
2/6 anonim válasza:
Láttam már meg iszonyat jó pasikat és "nem olyan jó" pasikat is. Nem történt semmi mivel nem tudnak felizgatni a lelankadt 6-8 centis péniszek...
3/6 anonim válasza:
Igen láttam, a legjobb barátnőm pasiját, mert véletlen rányitottam a zuhanyzóban, és csak hátul láttam meztelenül, de elég kínos volt... Bocsánatot kértem, és kimentem...
4/6 anonim válasza:
Igen, keresztszüleim esküvőjén csippendél fiúkat öltözködés közben...;)
5/6 anonim válasza:
A szomszéd ház egyik erkélyén egy pasi szokott meztelenül napozik heti 3-4 nap biztos. Őt szoktam lesni, ha hazamegyek szinte az az első, hogy kilesek az ablakomon, hogy ma kint van e. Én nagyon élvezem a látványt, és nagyon csalódott vagyok azokon a napokon ha nem láthatom.
6/6 anonim válasza:
Igen, van egy pasi a közelünkben, aki nyáron általában mindig meztelenül van otthon.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!