Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez hogy van? Miért nem érzek semmit?
Figyelt kérdés
Még nem voltam sokszor férfival - szóval nagyon tág nem lehetek -, ráadásul legutóbbi partnerem eléggé élvezte a dolgokat, pedig nem volt nagy hímtagja. Én meg szinte azt sem éreztem, hogy benn van.:-S (De gondolom, ha kölcsönös méretproblémák lettek volna, azt ő is érezte volna.)
Habár első szexuális élményem egy elég nagy megrázkódtatás volt, nagyon fájt, nem is volt következő alkalom az illetővel.. Szóval lehet, hogy lelki eredetűen nem érzek túl sokat az aktusból? Ilyenkor mit lehet tenni?
2011. márc. 30. 23:42
11/12 A kérdező kommentje:
Hmm.. és ha közben letörlöm magam az nem túl vágyölő?:-)
Az utolsó (is) nagyon jó öltet, majd kipróbálom! Köszönöm!:-)
2011. márc. 31. 19:58
12/12 anonim válasza:
Szerintem nem vágyölő megtörölni magad, (én is szoktam) olyan, mint amikor a pasi felhúzza a gumit (5 mp szünet vagy nem mert ő is csinálhatja).
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!