Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik a yaoi és a shota, biszex vagyok?
Figyelt kérdés
nem nagyon vonzanak a fiúk szexuálisan, de pl szivesen megölelek egy két bi/meleg jóbarátomat. de valahogy nem vonz a dugás. a lányokhoz vonzódom, de ezek a történetek annyira cukik, szivhezszólóak, nagyon rájuk kaptam. ettől még bi vagyok? lehet hogy tudnák szeretni egy kicsit jobban egy fiút mint barátság.2011. márc. 30. 23:26
11/15 anonim válasza:
Szerintem biszx vagy....de ebben nincs semmi rossz. Én is azt hiszem az vagyok. Nem kívánok szexuális kapcsolatot fiúkkal, csak hogy öleljenek vagy max.smár.
A biszexség normális, az a nem normális aki elítéli az embert az miatt hogy ki tetszik neki....
12/15 A kérdező kommentje:
nah akkor nem vagyok egyedül, kedves utolsó:) te hány éves vagy amúgy? én 22. és én is arra vágynék hogy ölelés, csók, esetleg tapi. Hát akkor ezek szerint bi lettem:)
2011. ápr. 1. 21:26
13/15 A kérdező kommentje:
19 akart lenni, csak máshol mindig 22-t irok fal adatnak, hogy véletlenül se tudjanak lenyomozni:)
2011. ápr. 1. 21:38
15/15 anonim válasza:
nah megnéztem ezt a yaoi-t
nem csoda, h izgat, mert az egyik-másik úgy néz ki mint 1 lány! WoW néhányra még én is ráizgultam, mert tök csajos volt! ha biszex vagy az se baj, mert egyedült te tudhatod mi a jó neked, ha így gondolod egészségedre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!