Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön, ha egy férfi babaillatú?
Figyelt kérdés
2011. márc. 30. 22:42
2/12 anonim válasza:
Igen, a legtöbb nő szereti ezt a tejbepapis savanyú fosszagot, totál beindulnak tőle. Axe: Baby Fart, legújabb termék.
5/12 anonim válasza:
a babaillatról nekem nem a fos jut eszembe. Hanem a törlőkendős, hintőporos, babaolajos illatok. Az egy babán jön be, gyengédséget érzek magamba, megölelgetném, megpuszilgatnám, gondoskodnék róla, anyai ösztönök.
egy férfi meg legyen férfi. Ne baba.
6/12 anonim válasza:
Én nő vagyok, de szerintem a babáknak hányingertkeltő szaguk van...
Mármint, nem a sz*rra gondolok (persze, az is büdös :D), hanem arra a természtes baba"illatra", ami kegyetlen büdös.
Már tervezzük a babát, a gyerekszoba már kész is, de a szaguk... ááá, az kikészít.
7/12 anonim válasza:
fura mert én (babaillat szerető) az illatot szeretem, de gyereket még jó darabig nem szeretnék... :D
8/12 anonim válasza:
Az jobban bejön, ha szép teste és nagy farka van. :P
9/12 anonim válasza:
Sok hülyeségről hallottam már, de baba illatú pasiról nem!
Egyszerűen legyen férfiparfüm illata, semmi más extra nem kell!
10/12 anonim válasza:
Hány éves vagy?:D A férfi parfüm illatok jönnek be amúgy:P
L/19
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!