Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van egy pasim es mar ketszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy pasim es mar ketszer voltunk egyutt, de meg egyszer sem ment el szegenyke. Velem van gond vagy vele? Hogyan tudnank orvosolni mindezt hogy mukodjon?

Figyelt kérdés
ez meg nem is lenyeges eloszor ittas volt ugyhogy azzal magyaraztam az egszet es maaodszor nem ivott semmi alkoholt es nem ment neki igy sem. A masik meg az hogy egy ido utan mar nem is akarrt allni a nemiszerve.
2009. febr. 26. 13:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi nekem is volt ilyen többször is (ffi vok). Először mikor kimerülve egy napos fürdő után próbálkoztam, majd mikor következő bnőmmel hosszas előjáték után akartam és izgultam. Ne aggódj jó lesz az hamarosan!

B.P.

2009. febr. 26. 14:00
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Sok mindentől hiányozhat az orgazmus, szerintem még ne adjátok fel, hisz még csak 2X nem ment...Kellemes próbálkozást:)

f/22

2009. febr. 26. 14:22
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szió!

Az én párom (mostmár férjem) is így volt eleinte, nem tudott elmenni, mert annyira szorongott, hogy a legjobbat nyújtsa nekem. Engem állatira zavart, ezért egyszer sex közben a fülébe súgtam, hogy nagyon vágyom arra, hogy ő is elélvezzen, mert nekem is akkor igazán jó. Akkor meg is lett legelőször. Aztán pár hét múlva egyszer a beszélgetésbe is beleszőttem, hogy nekem a kielégüléshez nagyon fontos, hogy ő is élvezze, és azóta minden ok.

Szerintem sok pasi azért viselkedik így eleinte, mert állatira izgul, hogy a legjobb legyen, meg hogy sokáig bírja, aztán a végén már szegény el sem tud menni.....Szerintem súgd a fülébe, hogy őrületesen vágysz az ő orgazmusára, hátha akkor jobban el meri engedni magát.

(L/25)

2009. febr. 26. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!