Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfiak! Mennyivel élvezitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mennyivel élvezitek jobban és miért jobb, ha szexeltek, mint hogyha orálisan kielégítenének titeket, magyarul lesz**nának?

Figyelt kérdés
2011. márc. 30. 21:36
1 2
 1/15 Witcher96 válasza:
Az jobb ha szexelünk mert ha le**op éngem akkor csak jön az ondó,de szexnél mikor berekom az élvezetesebb,és ha beleélvezek az a tuti.
2011. márc. 30. 21:39
 2/15 anonim ***** válasza:
nekem nem jobb
2011. márc. 30. 21:40
 3/15 A kérdező kommentje:

nemár? :O nem jobb? :S

kíváncsi lennék mások véleményére is. köszi srácok!

2011. márc. 30. 22:00
 4/15 vikotrot ***** válasza:
100%

Abszolút szexpárti vagyok. Akkor a csaj is élvezi, nem csak én... ÉS egy p!na semmivel sem helyettesíthető...

indok.: igaz a nyelv pajkos, de nem bírja visszaadni azt a lüktetést, "egybeolvadást".

2011. márc. 30. 23:26
 5/15 anonim ***** válasza:
Mind2 jo van ami ezér van ami azér :D
2011. márc. 31. 01:39
 6/15 anonim ***** válasza:
Ha lustább vagyok akkor az orál sokkal jobb.
2011. márc. 31. 04:32
 7/15 anonim ***** válasza:
Bármennyire hihetetlen, de tényleg nem igaz, hogy a szex feltétlenül jobb lenne. Legalábbis minden helyzetben biztosan nem, valamikor inkább egy jó szopásra vágyik az ember. Fő a változatosság. ;)
2011. ápr. 4. 18:31
 8/15 anonim ***** válasza:
57%

Orálnál jobb a látvány és az érzés is intenzívebb.

A szex nem mindig olyan erőteljes érzés, főleg óvszerrel :)

2011. ápr. 4. 19:45
 9/15 anonim ***** válasza:
Mindkettő jó, csak máshogy. Szexnél kölcsönös az odaadás, és mindketten tudnak variálni, orálnál pedig lehet lustálkodni. Érzésre is más, én nem tudnék dönteni egy jól végigcsinált (ez fontos számomra, hogy ne csak az előjáték része legyen ez, hanem esetleg a "lényeg" is néha - persze oda-vissza) orál és egy puncibaélvezés között. Volt barátnőmmel játszottunk olyat, hogy mielőtt elment volna a másik miközben orálisan kényeztették megálltunk, és cseréltünk - aki hamarabb elment az "vesztett".:)
2011. ápr. 4. 20:31
 10/15 anonim válasza:
100%
Lelkileg a szex a jobb, testileg pedig a szopás. A punci nem tud a nyelvével finoman nyalogatni. :D
2011. ápr. 4. 20:36
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!