Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire találjátok izgatónak a nyelv pc-t orális szexnél?
Figyelt kérdés
2009. febr. 26. 13:20
1/6 anonim válasza:
Hát a barátom egyszerűen imádja. Pedig anno, amikor mondtam neki, hogy én nyelvpiercinget akarok, minden erejével azon volt, hogy lebeszéljen róla. Nem sikerült neki és ennek nagyon örül most már.
2/6 anonim válasza:
Semennyire, én undorodom tőle...Én személy szerint bevágtam a durcit, és választás elé állítottam, hogy vagy marad a piercing, vagy köztünk sem csók, sem francia, sem aktus nem lesz...Ennyi...Kivette, most már fél éve, és még mindig jól megvagyunk:)
22/f
3/6 anonim válasza:
Hát én voltam olyan pasival, akinek a nyelvében volt pc, és szörnyű volt mikor nyalt, mert amikor az a hideg fém hozzáért a puncimhoz, hát nem volt valami kellemes!!!
4/6 anonim válasza:
Nézzétek meg a ponyvaregény cimu filmet ott elmondják kiknek van a nyelvükben piercing. Amugy szerintem undorító, nem is engedek semmi ilyent a barátnőmnek. Jol csinálja annélkül is.
22/f
5/6 anonim válasza:
Nem szeretem azokat akiknek valami vas ragadt az arcához, vagy a nyelvéhez. Semmi helye ott.
Nem azt mondom, hogy egy anus piercing nem lehet jó :D :D :D
25/f
6/6 anonim válasza:
Nekem is van nyelvpiercingem, és még sose szólta le senki se! Én piercing mániás vagyok! Az exemnek volt, és imádtam ahogy "használta", egyszerüen mikor éreztem hogy az a higed fém hozzámér felizgultam teljesen! Ezért mikor szakítottunk én is csináltattam, és nem bántam meg. Eddig az összes pasim szerette! És én sose venném ki egy pasimért se! Söt már egy csók után mondják hogy kivácsiak már hogy az ágyba hogy tudom használni! Kevés nönek van nyelvpiercingje, ugyhogy a pasijaim nagyrészének én voltam az elsö pc-s nöje!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!