Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hölgyek egy része miért vonakodik az urak kívánságait teljesíteni az ágyban?
sok lánynak az orál is az... ezért én arra gondolok.
de ennél perverzebb én se vagyok, nem érdekel az anál, szerepjátékok, szado-mazo, gruppen, hasonló marhaságok...
"Mert a nőknek semmi sem jó és élvezik, ha mindent megnehezítenek, vagy tönkretehetnek amiben egy férfi egy kicsit is örömét leli. A nagy része merev, frigid k.rva, aki valami feladatnak tekinti a szexet. "
Nem minden nő ilyen, de tényleg több, mint hinné az ember. Elég borzasztó. Főleg az utolsó tagmondat az, amit már tapasztaltam a saját bőrömön...
21.10-nek üzenem:
Igen igazad van, nem kér semmi extrát csak hogy szeressem, mutassam is ki. 4 évig volt előttem nős, előtte is volt néhány barátnője, de ezidáig én vagyok vele a legjobb szexben, mert ott is kimutatom mennyire imádom, nagyon szenvedélyes vagyok. Van hogy ő csak fekszik mert fáradt, de tudom hogy jólesik neki egy kis kényeztetés, én pedig szeretem őt végigcsókolni, nyalogatni, kényeztetni. Nem, tudom, nincs semmi extra, nálunk az az extra ha pezsgőt, tejszínhabot nyalunk egymásról, durvább dolgok nincsenek. Azzal sincs semmi baj ha a másik fél extrákat akar egy kapcsolatban, ha a párja is benne van. Csak ne erőltessünk egymásra semmit, se a nő a férfira, sem fordítva. A volt asszonya orálisra csak nagy kelletve nagyon ritkán volt hajlandó én viszont szinte mindig megteszem és szívesen teszem. Le lehet pontozni, ha nem tetszik, csak őszinte voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!