Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit csinálnátok, ha valaki csak úgy megfogná a feneketeket vagy a melleteket?
Figyelt kérdés
2011. márc. 30. 19:34
2/12 anonim válasza:
Ismerném és jóban lennénk, lehet hogy "csak" megkérdezném hogy mit képzel, ha pedig teljesen idegen, egyértelmű hogy reflexből pofon. Talán kisebb pl kezére csapás lenne még ha ismerős volt...
3/12 anonim válasza:
Csak úgy az utcán egy idegen?
Ha egyedül van, lefújnám gázspray-vel, vagy ha olyan a helyzet, lerúgnám/elgáncsolnám egy lépcsőn vagy megütném egy nehéz tárggyal.
Ha többen vannak, valószínűleg nem mernék visszavágni, hanem elsietnék.
Ha valamilyen felügyelt helyen történne, pl. egy plázában, akkor segítséget kérnék egy őrtől. Hasonló (nem ennyire durva, csak zaklatás) eset már volt, és segítettek.
4/12 anonim válasza:
Szilvás buktát, mert azt szeretem.
5/12 anonim válasza:
Nem kérdéses..akkorát kapna, hogy a foga is kirepülne..:)
6/12 anonim válasza:
Volt már rá példa, az egyiket jól fejbevágtam, a másiknak kicsavartam a kezét. Mind a kettő csodálkozott a reakción.
Az volt a ciki, amikor egy koncerten egyik haverom szórakozott ezzel, és a mögöttem álló srácra terelődött a gyanú. Még jó, hogy őt csak leordítottam...
7/12 anonim válasza:
Reflexből pofon, ha nem a barátom. Volt ilyesmire példa. De sajnos olyan is volt, hogy ismerőst felképeltem, barátnőm meg ott röhögött, mert ő csapott a fenekemre. Szegény sráctól nem győztem bocsánatot kérni.. =D
8/12 anonim válasza:
Koncerten velem is előfordult és acélbetétessel úgy sípcsonton rúgtam, hogy öröm volt nézni a fájadlomtól vörösödő arcát és vinnyogó ugrálását, a többi ember természetesen jól kiröhögte. De örülhet, hogy nem a páromtól kapott...
10/12 A kérdező kommentje:
Melltaperában még nem volt részetek? Persze megbotlásnak álcázva a dolgot.
2011. márc. 30. 20:49
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!