Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az új barátnőmnek akkora a hüvelye mint egy kabátzseb, nekem viszont átlagos a péniszem (16 cm). Van-e így esélyem hosszú távon?
Figyelt kérdés
Szinte mindig csak szájjal tudom kielégíteni. Nagyon tetszik az egyénisége is, szeretném ha sokáig együtt lehetnénk. Ő azt mondja, jó neki az ágyban, de nem tudom, a lányoknak tényleg elég-e így.2011. márc. 30. 19:09
1/13 anonim válasza:
Vidd el hüvelyszűkító műtétre. Vagy csak tedd le a lét az asztalra, majd megoldja ő.
2/13 anonim válasza:
talán tényleg jó neki... miért mondaná, ha nem lenne jó?
3/13 anonim válasza:
Menekülj!!
Picit komolyabb viszont a hüvely képes "beállni" idővel adott mérethez, ez nem azt jelenti hogy tökéletes lesz, hanem azt hogy ha csak te vagy a partner jódarabig mindenképp szűkülést fogsz tapasztalni.
4/13 anonim válasza:
kíváncsi vagyok a korodra.szerintem a gátlásod miatt sem tudsz teljesíteni.egyébként jó fel kell izgatni és kész.meg sztem azzal is ki lehet elégíteni.csak mozogj úgy,hogy jó legyen neki.ezért szeretik az idősebb férfiakat a nők,mert nem azzal foglalkoznak,hogy kielégítsék őket,hanem hogy mind ketten élvezzék és rutin van a háttérben..:))))))
5/13 anonim válasza:
talán azért mondja, hogy jó neki így, mert gáznak érzi, hogy ilyen tág.
6/13 anonim válasza:
javaslom neki a hüvelytornát.:)
7/13 anonim válasza:
Próbálkozzatok más pózokkal. Hátulról (de nem hátulra), kutyapózban például össze tudja zárni a lábait, így te is szorosabban érzed, vagy lovaglásnál ne térdeljen hanem húzza fel a lábát, gugoljon rád, esetleg háttal üljön rád, úgy más szögben éri a péniszed a hüvely falát..
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötletet, a hüvelytornát javasolni fogom neki. Azt mondja, aktus közben eddig sem "ment el" csak néhányszor pedig volt nagy szerszámú barátja.
2011. márc. 30. 19:26
9/13 anonim válasza:
Nekem is elég "tág",a barátomé 21 cm,de teljesen jó minden..nem a méret a lényeg,hanem a technika.. játssz vele;) nem kell rögtön a lecsóba:)
10/13 anonim válasza:
Az, hogy tág, meg milyen hosszú, hogyan függ össze? Nem a hossz a vastagság számít.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!