Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fibbrizzo kérdése:
Orális szexnél használtok valamit izesitésnek?
Figyelt kérdés
Tudom hülye kérdés de láttam olyat filmbe hogy lányokra csokiszirupot vagy tejszinhabot raktak és ugy nyalták öket .Ti szoktatok ilyet használni vagy inkább a natur simánál maradtok ?(ezt ugy értem inkább a sima puncinál).Lányok fiuk válászára várok ...köszi..2011. márc. 30. 18:46
12/25 anonim válasza:
arról hallottam hogy ilyen "mentholos-tablettát" raknak a szájukba, de az állitólag a fiúnak lenne külünös
13/25 anonim válasza:
Paradicsomszószos olajoshal... imádom
14/25 anonim válasza:
Mi szoktuk néha ízesített síkosítóval csinálni és az úgy nagyon jó!
15/25 anonim válasza:
Nem mindig használunk ízesítő dolgot. De előfordul nyáron hogy a fagyit kenjük és nyaljuk innen-onnan, vagy tejszínhabot. Volt hogy pezsgőztünk, azt öntöttük végig nyaktól combig és hajrá! :D
Fantázia...
16/25 anonim válasza:
erős pistát istenem xD
Mi semmit :D
17/25 anonim válasza:
nyalni csak ugy lehet ha elvezzuk az izeket... de aze meg nem ke cukorba martani vagy megtomni tejszinhabbal... csak megmosni elotte...
18/25 anonim válasza:
Mi a csokis tejszínhabot próbáltuk már de csak a nemiszerven kívül, isten ments, hogy odamenjen nekem, én nő vagyok, párom péniszére viszont kentünk és onnan nyaltam le.
19/25 anonim válasza:
Ajánlom a lecsót, tojással :D
20/25 anonim válasza:
A faszt !!!!!! Egy igazi férfi imádja a pinát nyalni!!! főleg ha jól bevan izgulva és hót nedves már a bugyi !! ugy ahogy van nem kell arra semmi -az én barátnőm puncija rendesen finom imádom nyalni sokszor 3 szor is elmegy mert nem tudom abba hagyni!!!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!