Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha szex előtt kinyalom a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szex előtt kinyalom a lányt elélvezésig, utána bedugom és úgy kezdünk szexelni az milyen hatást vált ki?

Figyelt kérdés
Csináljam vagy ne csináljam?
2011. márc. 30. 18:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
51%
Valószínűleg nem fogja hagyni, mert miután elélvez elég érzékeny lesz neki ott és kellemetlen ha egyből utána akarod betenni. Utána várnotok kell kicsit.
2011. márc. 30. 18:07
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg csináld.ha a csajod helyében lennék nekem tetszene. HAJRÁ
2011. márc. 30. 18:09
 3/13 anonim ***** válasza:

Nekem tetszene, a barátom is szokta így csinálni.

21/L

2011. márc. 30. 18:10
 4/13 anonim ***** válasza:
47%
Próbáld ki. A csajok egymás után gyorsan el tudnak menni. Az enyémnél megy.
2011. márc. 30. 18:10
 5/13 anonim ***** válasza:
Tetszik, de inkább érzelmileg, mert nagyon érzékeny lesz ott orgazmus után, néha fáj is. Viszont túl lehet lendülni rajta, és onnantól folytatódik az élvezet :)
2011. márc. 30. 18:12
 6/13 anonim ***** válasza:
47%

nekem is tetszene

25 F

2011. márc. 30. 18:13
 7/13 anonim ***** válasza:
51%
Bedugod? Mit? Hová? Így 11 évesen nem értem. Elmagyarázná valaki?
2011. márc. 30. 18:15
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát képzeld el,hogy kiveri neked és egyből lovagolni akar rajtad...kicsit kellemetlen.Én jobban szeretem ha van a kettő közt pihi és akkor el tudok élvezni szex közben is.
2011. márc. 30. 19:00
 9/13 anonim ***** válasza:

Nekem ez így nem lenne jó, mert 1. túlérzékennyé válik orgazmus után a nemiszervem, 2. nekem szokott lenni aktus közben orgazmusom, de ha előtte kielégítenek, akkor valószínűleg újabb már nem lenne, nekem nem megy olyan gyorsan egymás után.

Szerintem ha a lánynak nem szokott lenni aktus közben orgazmusa, akkor is aktus utánra kellene hagyni az orális kielégítést. Ha előtte kielégíted, szerintem azzal csökken az esélye, hogy aktus közben elmenjen. Bár lehet, ez mindenkiné más.

2011. márc. 30. 19:51
 10/13 anonim ***** válasza:

Köztudott a lányok a szex folyamán többször is eltdnak élvezni.

De Kérdezd meg a lányt az orál után, ha van kedve hozzá HAJRÁ! :)

2011. márc. 30. 21:02
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!