Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mi izgat fel benneteket?
Figyelt kérdés
2011. márc. 30. 17:39
11/44 anonim válasza:
Sok mindennel fel lehet izgatni a fiukat hány éves vagy kérdező?
12/44 anonim válasza:
ezt megkaptam... attól függetlenül a szép pucér nők még mindig izgatnak.
13/44 A kérdező kommentje:
hát én 16
2011. márc. 30. 18:16
14/44 anonim válasza:
és a pasid? vagy akit fel szeretnél izgatni?
15/44 anonim válasza:
16 éves vagy.fiú vagy lány?
am,minden férfit más izgat ha a sex részét nézem.de,engem a párom látványa izgat,mikor olyan ruhában van,amit én nagyon sexinek tartok.szűk nadrág vagy francia bugyiban látom,az ingemben van és közben egy kicsit kilátszik a rajtalévő bugyi.sok ilyen dolog.a sex már akkor sima ügy.ott már csak a vágyak elégülnek és ehhez kellesz te,hogy részt vegyél benne.pl..írnék még dolgokat,csak te iatal vagy még azokhoz:))))))))))))))))
16/44 anonim válasza:
16 vagy, szóval a barátod is akörül lehet. ennyi idősen a tavaszi széltől is felizgul az ember.
18/44 A kérdező kommentje:
én kicsi az ilyenhez? barátom itt nagyon mellé fogtál! :)
2011. márc. 30. 18:36
20/44 A kérdező kommentje:
lehet hogy te felizgulsz a tavaszi széltől de én kevésbé...:)
2011. márc. 30. 19:00
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!