Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek mitol lehet ez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mitol lehet ez?

Figyelt kérdés

Az egyik baratnom a tegnap mondta h meg sosem ment el szex kozben. Vonzodik a baratjahoz, fel is izgul de nem tud elmenni. Csak ha oralisan vagy kezzel csianlja a pasi. Viszont meselte h masztizas kozben 15 pert alatt akar 3-4x is csucsra jut :D

Szerintetek mitol lehet ez? Sosem fog tudni szex kozben elelvezni?

2011. márc. 30. 16:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Haláli milyen jó témáitok vannak a barátaiddal. Én még egy ismerősömnek se meséltem a maszturbálási szokásaimról.
2011. márc. 30. 16:33
 2/5 anonim ***** válasza:
A "barátnőd" nincs egyedül a problémájával. Én sem, és még rajtunk kívül ezer és ezer nőnek problémát okoz a hüvelyi orgazmus nem elérése. Azt nem lehet megmondani, hogy egyáltalán nem lehet neki, vagy majd lesz. Elvileg tanulható. Ha nem szoktak még össze a párjával, akkor ez még normális is. Sok nő így éli le az életét, hogy nem él át hüvelyit. Ez van. Nem kell ezért elkeseredni. Örüljön, hogy máshogy el tud menni...valaki még másra sem képes.
2011. márc. 30. 16:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Tanulható! Neki kell éreznie, hogy merre lenne jó ha izgatnák szex közben... és úgy váltson testhelyzetet! Én ezt csináltam és bevált! Ja, és ne akarja görcsösen az orgazmust!
2011. márc. 30. 16:51
 4/5 anonim válasza:
lehet h túl kicsi a pasinak vagy túl vékony:)
2011. márc. 30. 17:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Azt szoktam mondani nem a méret és a vastagság számít, ugyanis engem egy vékony is eljuttatott már a csúcsra (nem is egyszer)! ;)
2011. márc. 30. 17:40

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!