Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek bejönne egy 172cm magas, szöke, kék szemű, vékony lány? Egy a bibi: alig van MÉG cici :- ( A csaj 15 éves.
Ti élveznétek, ha megfognátok a mini cickókat, ugyanannyira szeretnétek, mindta C-kosaras lenne?
ÉS még valami, nektek bejönne, hogyha : egy csajt nem ismetek a gimiben, de azért tudatosítjátok magatokban, hogy jól néz ki, de tényleg semmi egyéb, és mondjuk a csajnak rohadtul bejöttök. Szóval, nektek az brjönne, hogyha a csaj próbálkozna a kezdeményezéssel, vagyis a kezdeményezésre vezetéssel? Én annak a híve vagyok, hogy a fiú kezdeményezzen, de ha bátortalan...
leszarom a cici méretét.. sőt a p*na szőrösségét is.. sőt az alakját is.... kitalálod mi az ami igazán érdekel egy lányban hosszú távon?
ha rövidtávú d*gás kell, akkor számít a külsőség.. amúgy+ nem
Én gyáva, félénk vagyok. Nekem bejönne, ha kezdeményezne. Persze nem k...rvásan.
A vékony csajokat meg különösen kedvelem. Nem baj ha pici a cici. Az érzékeny úgy is.
én a majdnem laposra is gerjedek:P
F17
Nekem is jobban bejönne egy aranyos kis cicike, mint azok
a nagy szilikonnal feltúrbózott tejcsarnokok! Sok hülyé-
nek tetszenek ezek a felfújtak, örömmel markolásszák és
eszükbe sem jut, hogy tulajdonképpen egy nagy adag műanya-
got tartanak a tenyerükben! Ezzel együtt a korod miatt
arra kérlek, maradj még nyugton egy kicsit!
mindkét kérdésre igen a válasz, bejönne nagyon is, a kis ciciket amúgy is jobban csipem :))
egy dolog nem jönne be, az hogy 15 éves, mivel én 25 vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!