Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Barátnőmnek csak nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmnek csak nagyon ritkán sikerül csikló-orgazmust elérnie, hüvelyi orgazmust viszont mindig. Van vmi módszer amivel csikló-orgazmust tudnék kiváltani nála?

Figyelt kérdés
2009. febr. 26. 10:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A csikló hosszas izgatásával tudod elérni. Kitartás, nálam is van, hogy tovább kell izgatni. Nem mindig jön egyformán, de a barátnőm utálja, ha hozzá érnek. Ő röhögő görcsöt kap tőle. :-)
2009. febr. 26. 11:02
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Előző vok.

Egyébként meg nagyon szerencsés, mert a nők többségénél csiklót hamarabb el lehet érni.

2009. febr. 26. 11:03
 3/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod de nem ilyen egyszerü a probléma, rendszeresen van hogy 2-3órán keresztül is kényeztetem nyelvvel(imádom csinálni) és ugysem sikerül :( kimondottan nem vágyik rá de én szeretném elérni a csikló-orgazmusát)
2009. febr. 26. 11:18
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

szia,

A "kimondottan nem vágyik rá" mondatrész a hangsúly.

Nálam is van, hogy nem vágyom rá, de meg lehet hozni hozzá a kedvem. Viszont, ha ő nem akarja és agyban nem dől el nála ez a dolog, akkor nem is fog sikerülni. Hiába fogsz Te próbálkozni, ha ő nem arra vágyik. Ha neki jó úgy, akkor hagyd, mert az a lényeg, hogy örömet szerezz neki. És, ha őt ez teszi boldoggá, akkor hol itt a gond.

Egyszer-egyszer vissza térhettek a témára csak úgy, de ne erőltesd.

2009. febr. 26. 11:33
 5/13 anonim ***** válasza:
ja, bocs ez mindig lemarad. előző kettő voltam.
2009. febr. 26. 11:34
 6/13 anonim ***** válasza:
ami nem megy azt nem kell erőltetni, vagy gyakorolni kell.:D
2009. febr. 26. 11:35
 7/13 A kérdező kommentje:
Szó nincs arról hogy erőltetném, sőt nem is tudja hogy erre törekszem de én tudom hogy szeretné ellenben nem fektet rá túl nagy hangsúlyt mert orgazmusa ugyan mindig van de szeretném ha ezt is megismerné és Ő sincs ellene sztem:) korodra rákérdezhetek?
2009. febr. 26. 11:49
 8/13 A kérdező kommentje:
az "előző kettő én voltam"-hoz szólok :)
2009. febr. 26. 11:50
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Sztem örülj neki, h hüvelyi orgazmusa van, és a csikló-orgazmust ne nyelvvel akard először elérni, hanem kézzel. Ne rohand le, csak mikor elkezditek egymást simogatni, meg csókolgatni, lassan haladj az ágyéka felé. Aztán a többi úgyis jön magától. Várd meg, míg izgalmi állapotba kerül!
2009. febr. 26. 11:55
 10/13 anonim ***** válasza:

Örülj neki, hogy van hüvelyi orgazmusa! Ritka kincs ám az!

Csiklói orgazmushoz kitartás kell. Szerintem tanácsos volna orálisan izgatnod és közben ujjaznod. Vannak nagyon szupi kis csiklóizgató vibrik is, amik segíthetnek. Kézzel csak óvatosan, mert fájhat. Legyen síkos a kezed. Kérdezd meg, hogy jó neki. Nem mindenkinek az a jó, ha közvetlenül izgatod és általában jobbról, vagy balról érzékenyebb, tehát nem pont középen.

Én személy szerint nem szeretem annyira ha kézzel csinálja a párom, mert hamar "elkopok" és túl érzékeny lesz és ezért sokáig így nem vagyok ingerelhető. Nekem pl. bal oldalt érzékenyebb, mint máshol.

2009. febr. 26. 13:22
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!