Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van családja, mégis flörtöl velem.! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy családos ember a melóhelyen,most született gyermeke,de nem házas csak élettársak...!Én 6 évvel fiatalabb vagyok mint ő!Nem küldök neki jeleket meg ilyenek,mégis ok nélkül hozzámér,és olyan szövege van velem szemben ami 18+,-as.Nem trágár,hanem olyan erös flörtös.Remélem értitek!:)Nekem is bejön ő,de én tiszteletben tartom hogy családos ember és nem viszonzom a vonzalmat,de ő csak nem hagyj.Nem akarom adni alá a lovat de elutasítani sem a közeledését.Mi az arany középút?2011. márc. 30. 14:43
1/4 anonim válasza:
Nincs aranyközépút, szóval döntsd el mit akarsz!
2/4 anonim válasza:
én személy szerint nem bonyolódnék egy ilyen zűrös kapcsolatba ahol most született gyereke. de az előttem szólónak igaza van, vagy belemész és elindul valami, vagy leállítod.
3/4 anonim válasza:
1. Nincs arany középút, ha már ő gyenge, hűtlen szar akkor te ne legyél ennyire nő. Utasítsd el vagy keféljetek, de ez így mindenkinek rossz (kivéve neked, van egy hódolód jajjdejó, de mégsincs bűntudatod, mondhatom nem vagy túl etikus).
2. Biztos bejön neki, hogy nem teszel szóközt az írásjeleid után. Ezen változtass, és akkor máris megoldódik a probléma, elveszíted azt a műveletlen, tudatlan bájod.
4/4 anonim válasza:
Az arany középút az, hogy megmondod neki, hagyjon békén.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!