Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mindenhol azt lehet olvasni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenhol azt lehet olvasni, hogy egy pasi bárhol bármikor szexelne ha olyan a partner. Normális ha a barátomnak bőven elég egy héten egy menet?

Figyelt kérdés
2011. márc. 30. 14:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy normális, mint ahogy a lányoknál normális, hogy elég nekik kevesebb. Sajnos az igények sokszor eltérőek.

Személy szerint nem tartom túl jónak ezt, mert én is bárhol, bármilyen körülmények között megtenném, viszont a barátnőm nem. De sok fordított esetről hallottam már.

2011. márc. 30. 14:36
 2/12 anonim ***** válasza:
Mindenkinek mások az igényei, bár szerintem is egy fiatalember esetében kicsit kevéske a heti egy. De ettől ez még nem abnormális.
2011. márc. 30. 14:36
 3/12 anonim ***** válasza:
érdekes eddig nekem is javarészt olyan barátom volt aki nem volt nagy étvágyú, de én az vagyok. itt pedig sokszor olvasom, hogy a fiúk panaszkodnak emiatt a barátnőjükre. az az ideális ha két hasonló igény találkozik és akkor minden jó. válaszolva a kérdésre kicsit furcsállom azért a heti egyet, de vannak ilyenek is.
2011. márc. 30. 14:57
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Végül is a heti egyet úgy értem, hogy hétvégén egymás után 2 orgazmusa van és ennyi a hétre. És én furcsállom, félek, hogy bennem van a hiba.
2011. márc. 30. 16:45
 5/12 anonim válasza:
Az én barátom is ilyen. Mi is csak hétvégente csináljuk és akkor is egyszer. És neki elég...de én igényelném még többször. Többször egy hétvége alatt vagy többször egymás után is akár. Gondolkoztam már rajta, hogy mást csajt dug hétköznaponként, és így rám már nem marad ereje...ki tudja.
2011. márc. 31. 16:21
 6/12 A kérdező kommentje:
Mi beszélgettünk erről sokat, és elmondtam hogy mit szeretnék, vagyis hogy mi zavar, ő is elmondta hogy miért van. Ő a munka miatt fáradt és így nem nagyon van ereje, így is örül hogyha hozzám bújhat pihenés képen. Így te se gondolj rögtön a legrosszabbra, beszéljetek sokat! Sok minden segít:)
2011. ápr. 1. 14:23
 7/12 anonim ***** válasza:

Nekem is volt pár ilyen barátnőm, hogy alig volt ilyen téren igénye és ez nem tett túl jót az önbecsülésemnek .

Nem ezért szakítottunk ,de sokszor eszembe jutott, hogy jó lenne minden nap szeretkezni, bár nem hiszem, hogy van olyan nő aki ennyiszer kívánja :)

Így is volt, hogy csak az én kedvemért csináltuk és amikor ezt megtudtam, akkor eléggé rosszul éreztem magam.

Lehet, hogy jobb is a heti kettő, de őszintén, mint a heti 10 de úgy, hogy csak az egyik fél akarja.

2011. ápr. 3. 11:06
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem is a barátom bárhol akarja...sőt belenyúlkál a bugyimba egy tök nyilvános helyen is..és én azért nemvágyok rá..ez csak a kettőnk dolga..nemtartozik senkire:))
2011. ápr. 3. 11:09
 9/12 anonim ***** válasza:

Nálunk is "fordított felállás" van.

Én legszívesebben mindig szeretkeznék, ha van rá alkalom, mert folyton kívánom a barátomat - ebben az a fura, hogy több, mint 3 éve vagyunk együtt, de egyre kívánósabb vagyok.

Neki viszont nincs kedve pl 2 nap egymás után, azt mondja, úgy nem vágyik annyira a szeretkezésre, mint ha kimarad 1 nap, és úgy nincs annyira kedve szeretkezni, ha nem vágyik rá minden porcikájával... Masztizni is emiatt nem szokott, mert attól is kisebb "étvágya" lesz, ha közben magának csinálja, mikor nem lehetünk együtt.

És természetesen nála is rengetegszer van, hogy fáradt, és inkább csak hozzám bújna.

Alapvetően elfogadtam a helyzetet, legalább nem kell tőle félnem, hogy én nem bírom csillapítani az "étvágyát", én biztos, hogy megcsalni nem fogom, mert más nem érdekel rajta kívül, csak Rá indulok be, de Rá nagyon...

Azért néha sírtam már miatta, mikor mondjuk egy héten 2 nap egymás után lett volna alkalom szeretkezni, és legközelebb csak 1 héttel később, és én nagyon vágytam volna rá, és készültem, neki meg semmi kedve nem volt... Régebben én is amiatt paráztam, hogy biztos nem kíván eléggé, de aztán mikor éjjel rám mászik álmában, akkor rájövök, hogy tényleg csak fáradt volt ébren cselekedni. :D

Mára elfogadtam, hogy Ő ilyen, kevesebbszer van kedve hozzá, de azért az esetek 80%-ban fel tudom kelteni az érdeklődését olyankor is, mikor nincs annyira kedve. Ha viszont egyáltalán nincs kedve, akkor csinálhatok bármit, nem fogja akarni, ha meg nem akarja, akkor felállni úgyse fog neki.

Úgyhogy kedves kérdező, nem vagy egyedül :) szerintem az a lényeg, hogy megtaláljátok az arany középutat :)

Esetleg még egy trükköt tudnék javasolni, ami nekem be szokott jönni, mikor én nagyon-nagyon kívánom a szeretkezést, Ő meg egyáltalán nem: egyszer megkértem rá, hogy elégítsen ki Ő, ha neki nincs kedve, mert én nagyon vágynék rá- az orgazmusom után úgy állt neki, mint a cövek, és be is dugta azonnal :D A másik mód meg az, hogy elkezdesz masztizni mellette az ágyban- a barátom 2 percig bírta, hogy ne szálljon be segíteni, és a vége megint ugyanaz, mint az előző esetben ;)

20/L

2011. ápr. 3. 11:46
 10/12 anonim ***** válasza:
Nálunk van,hogy havi 1alkalom van mert mind a ketten sokat dolgozunk meg még itthon is házimunka szóval örülünk ha összebujva elalszunk stb...de nincs gond ezzel nálunk legalábbis..és tudom most jönnek a hülye hozzászólások de levagytok szarva
2011. ápr. 3. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!