Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá hogy szexeljünk?
Van egy csaj akivel már hosszabb ideje beszélgetünk körülbelül két éve. Baráti viszony van köztünk. Jelenleg neki sincs párja és nekem se. De megkívántam és szeretnék egy két kósza együttlétet vele.De mivel itt van ez a baráti viszony lehet hogy nem történne meg.
Hogy tudnám elcsábítani?
Kedves kérdező. Nekem volt 1 ien estem el is mesélem 16/f
Karácsony körül megismerkedtem 1 nagyon rendes csajjal. szintén 16.
Nem volt pasija nekem sem volt barátnőm. Sokat beszélgettünk, ha nem neten élőbe ha nem élőbe SMS eztünk vagy telefonon beszéltünk. Minden téma szóbajött...
1 szombati este disco helyett felhivtam h jöjjön el hozzám nézzünk 1 filmet. Mar előre elterveztem mindent. Pezsgőt, epret vettem és kicsi gyertyákat. Film közbe behoztam a gyertyákat és a pezsgőt, epret is. kicsit meglepődött de nem mondott semmit. Szemezgettünk és elkezdtem közeledni hozzá mintha megakarnám csókolni de csak súgtam neki 1 pár szót az lényegtelen hogy mit mindenki azt mond amit tudja hogy jól esik 1 lánynak. Másodjára mikor közeledtem átöleltem és smároltunk aztán jött aminek jönnie kellet... Nem nagy dolog csak kell érteni a nők nyelvén + nem árt ha megmutatod a romantikus oldaladat...
Még 1 dolog ezt nem hiszem hogy sokan tudjatok.
Férfi és nő közt nincs barátság... mindig 1 kicsivel több van...
Na jólvan,ne egy 16 éves ossza már az észt.. :D Ez lehet,hogy bejön a tiniknél,de a felnőtt nőknél nem. :)
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!