Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális ez? Mitől van? Mióta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez? Mitől van? Mióta elvesztettem a szüzességem, összekuszálódtak a dolgok.

Figyelt kérdés

Míg szűz voltam, nagyon gyakran maszturbáltam, arra vágytam és arra izgultam fel, ha néztem neten vagy elképzeltem hogy nyalnak. Mikor elkezdte a barátom az ilyen kényeztetést, perceken belül el is élveztem, gondolom a nagy vágytól meg hogy új volt. Mióta van szex, közben még elélvezni nem tudok, mert korán elmegy a barátom, neki is új a dolog egyébként. Na és ami miatt frusztráltnak érzem magam, hogy mióta szexelünk, alig maszturbálok, és nincsenek kifejezett vágyaim, pl nyalás vagy a szex látványa, tulajdonképp nem izgat, teljesen a barátom felé összpontosult a szexuális izgalmam, nagyon gyakran megkívánjuk egymást, és ide süssetek, mikor nyal nem tudok elélvezni (lehet azért mert túl erősen nyomja a csiklómat?), de mikor ruhában vagyunk és felette mozgok, és érzem hogy merev, akkor perceken belül elélvezek.

Mi van velem? :D Kezdek megijedni magamtól...most is érzem, hogy "dolgoznak a hormonjaim", de egyszerűen nincs olyan gondolat vagy póz vagy látvány, ami izgalomba hozna...

Ez mi ami velem van?

Köszönöm előre a segítséget!

19/l

2011. márc. 30. 13:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Talán a vágyaid, álmaid és a valóság közti kezdeti nagy különbség az egyik oka. Aztán a tudatod alatt rögzült ez a negatív élmény. Sok türelemmel, a partnereddel való őszinte "megbeszéléssel",/tabuk nélkül/, tanulással ez megmásítható, rendbe hozható. A jó szexet tanulni kel!
2011. márc. 30. 13:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem neked nem hüvelyi orgazmusaid vannak... de azon dolgozhattok és akkor lesz:)
2011. márc. 30. 13:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Jól mondta az első, ezt is tanulni kell, mint minden mást az életben. Türelemmel, sok beszélgetéssel, mert fontos tudnotok, hogy mire vágyik a másik. Hozzá kell szokni egymáshoz. Hogy nézne már ki, ha a szerelmes párok rögtön szétmennének az első szex után, ha az nem volt elég jó...? Bár igaz, manapság elég sokan ezt teszik sajnos.
2011. márc. 30. 13:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon erős, jó kapcsolatunk van, fél éve szeretjük egymást. Megbeszélünk mindent, ki beszél itt arról, hogy szakítás...istenem...Meg fog ez is oldódni, tudom én, csak érdekelt a véleményetek hogy mitől lehet ez.
2011. márc. 30. 19:57

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!