Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez? Mitől van? Mióta elvesztettem a szüzességem, összekuszálódtak a dolgok.
Míg szűz voltam, nagyon gyakran maszturbáltam, arra vágytam és arra izgultam fel, ha néztem neten vagy elképzeltem hogy nyalnak. Mikor elkezdte a barátom az ilyen kényeztetést, perceken belül el is élveztem, gondolom a nagy vágytól meg hogy új volt. Mióta van szex, közben még elélvezni nem tudok, mert korán elmegy a barátom, neki is új a dolog egyébként. Na és ami miatt frusztráltnak érzem magam, hogy mióta szexelünk, alig maszturbálok, és nincsenek kifejezett vágyaim, pl nyalás vagy a szex látványa, tulajdonképp nem izgat, teljesen a barátom felé összpontosult a szexuális izgalmam, nagyon gyakran megkívánjuk egymást, és ide süssetek, mikor nyal nem tudok elélvezni (lehet azért mert túl erősen nyomja a csiklómat?), de mikor ruhában vagyunk és felette mozgok, és érzem hogy merev, akkor perceken belül elélvezek.
Mi van velem? :D Kezdek megijedni magamtól...most is érzem, hogy "dolgoznak a hormonjaim", de egyszerűen nincs olyan gondolat vagy póz vagy látvány, ami izgalomba hozna...
Ez mi ami velem van?
Köszönöm előre a segítséget!
19/l
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!