Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha a párotomnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a párotomnak más igényei vannak az ágyban, mint nekem?

Figyelt kérdés
A párom egyre többször hangoztatja, hogy "cserkésszem be", és ő közben úgy csinál, mintha félne tőlem, és menekülne. Eleinte azt hittem, csak egy rossz vicc, mert viccesen is adta elő, de kénytelen vagyok rájönni, hogy csak így próbálja felvezetni a kívánságát, és tényleg erre a szerepjátékra vágyik. Távkapcsolatban élünk, így csak havi kétszer vagy háromszor találkozunk néhány napra, és csak másfél havonta fekszünk le kb., mert nem igényli, azt mondja (ő számára nem fontos). Emiatt már amúgy sincs önbizalmam, volt hogy vissza is utasított. Nekem pont arra lenne igényem, hogy ő aktivizálja magát, hogy lássam, minden ok velem. Szerintetek ez a szerepjáték lehet az oka mindennek, hogy nem kapja meg tőlem? Vagy a túlzott stressz, amire sokszor hivatkozik is (reggeltől estig dolgozik, munkájával álmodik, hova-t szed időközönként, hogy tudjon aludni...)?
2011. márc. 30. 11:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Most te a lány vagy vagy a fiú?
2011. márc. 30. 12:04
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha most elvonatkoztatunk a szerepjátékos dologtól, már önmagában fura az, hogy végre amikor találkoztok, nem esik neked! Szerintem előszőr ezt kéne megbeszélni, mert ez nem csak önbizalomromboló, de (valahol) a kapcsolat alapja is, mert ha a szex nem működik, akkor félre siklott az egész. Gondolom Te is fáradt vagy, mindenki fáradt, aki dolgozik és korán kel, szerintem a Ti helyzetetekben ez eléggé elfogadhatatlan. Én a helyedben erre kérdeznék rá előszőr, erről beszélnék és csak azután hoznám fel ezt a másik problémát.
2011. márc. 30. 12:08
 3/11 anonim ***** válasza:
Arról nem is beszélve, hogy ez ilyen játékokhoz megfelelő oldottság kell, megelőzően normális szexuális kapcsolat, azután szokott az ember feloldódva játszani..én legalábbis.
2011. márc. 30. 12:36
 4/11 anonim ***** válasza:
Az embereknek különbözőek a szexuális igényei. Ezek változhatnak is idővel, helyzettel, partnertől függően. Ritkán esik egybe,akkor az szerencsés helyzet. Sok türelemmel, őszinteséggel össze lehet csiszolni.
2011. márc. 30. 12:42
 5/11 anonim ***** válasza:
Hat ha en talalnek olyan lanyt aki igy viselkedik, nekem bejonne :)
2011. márc. 30. 12:52
 6/11 A kérdező kommentje:
Én lány vagyok. Már beszéltünk róla, egyszer már szakítottam is vele emiatt, megígérte, hogy változtatni fog ezen, hogy nekem is jó legyen. Azóta valamivel jobban igyekszik, de valahogy nem tudok elengedni ilyen ritka együttlét során, és mondtam is neki, így a plusz kívánsága is nehezebben kivitelezhető..
2011. márc. 30. 12:59
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért, de én azt gondoltam, hogy te vagy a fiú. Akkor így még gázabb, ha egy férfinek nincs kedve a szexhez, mert fáradt.. ugyan. Lehet, hogy el kéne gondolkoznotok, hogy mennyire van szükségetek egymásra. Távkapcsolat is elég probléma, nemhogy még akkor ezen felül az is meg legyen keserítve, amikor egy picit tudtok találkozni. Lehet, hogy lelépnék a helyedben.
2011. márc. 30. 14:44
 8/11 anonim ***** válasza:
Hát egy fiúnak elég nagy baj lehet ha ellaposodik a szexuális élet meg nem élheti ki a vágyait :( Emiatt lehet az h elmegy a kedve veled szexelni úgy egyáltalán. Én a helyedben sürgősen feldobnám a szexet valamivel, vagy belemennék ebbe a szerepjátékba. Nem értem, mi a bajod vele, ez azért nem egy olyan extrém dolog, amit kér :O
2011. márc. 30. 14:47
 9/11 anonim ***** válasza:
én csak azért nem mennék bele, mert a pasim azt akarja .. oda-vissza működik, hogy igen, ő is belemehetne, de a pasi is elfogadhatná, hogy ő nem akarja.
2011. márc. 30. 16:15
 10/11 A kérdező kommentje:
Sajnos már a kezdetektől fogva ez van, talán az első néhány alkalom volt sűrűbb, tehát az ellaposodás nem lehetséges, maxmimum hogy az igényei olyanok, amiket eddig nem vállalt előttem, ezért nem is történt változás... Nekem nem gáz a szerepjáték, csak így is nehezen engedek el, jó lenne, ha előbb ez változna.
2011. márc. 30. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!