Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Volt mar veletek olyan, hogy kinos lett a helyzet, mert az elso szexnel kiderult, hogy az aktualis partneretek penisze kicsi es/vagy vekony (akar komoly, akar alkalmi kapcsolat eseten)?
Volt. De akkor már belemelegedtünk a dologba, nem hagytam félbe emiatt. De nagyon rossz volt, alig éreztem valamit.
Szerencsére amúgy is csak egyéjszakás kapcsolat lett volna, ő sem akart többet, én meg így pláne :D
11:39-essel hasonló élményt éltünk át.
Bár nálunk eleinte volt szó komoly kapcsolatról. Megmondtam neki, hogy egyelőre hanyagoljuk a kapcsolattémát, ezután feküdtünk le a sokadik randin. Kiábrándító volt. Nem csak a méretei miatt, de megs e próbálta ellensúlyozni a dolgot figyelmességgel... Aztán a srác úgy gondolta, hogy majd én futok utána, ezért kéretni kezdte magát, én meg nem vagyok az a játszmázós fajta, no meg nem is voltam szerelmes a srácba, úgyhogy elküldtem. Nem a szexben nyújtott teljesítménye miatt lett kikosarazva, de az biztos, hogy nem is nehezítette meg a döntésemet.
20/l
Es el szoktatok utana mondani masoknak, hogy mekkora merete volt a sracnak?
Ezek szerint azert igaz az, hogy a lanyok titkon mindig azt remelik, hogy majd egy nagy szerszam kerul elo a fiu nadragjabol es csalodast okoz nekik, ha kicsi/vekony az a bizonyos testresz...:)
Azert ha valaki mondjuk probalja ellensulyozni, kompenzalni a meretbeli hianyossagait, az tud javitani a helyzeten?
Annak a lany valaszolonak, aki csalodott a meret miatt es a srac meg csak nem is igyekezett jol teljesiteni: te mit vartal volna el attol a sractol pluszban? Mivel tudott volna javitani a helyzeten??
Hát én alapesetben nem szoktam elmesélni, hogy mekkora micsodája volt, de a kiugró méreteket megvitatjuk a két barátnőmmel :D
Egyébként, nem, nem várjuk azt, hogy nagy legyen, csak van olyan pasi, akiből azt nézed ki, hogy nagy és közben meg nem, de ugyanez fordítva is működik.
Ez pont olyan, minthogy a fiúk nem feltétlenül nézik ki egy "szürke kisegérből", hogy az ágyban vadmacska.
Egyébként tényleg nem a méret számít, én legjobban ezzel a kisebb méretekkel rendelkező férfival élveztem a szexet.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!