Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lanyok! Volt mar veletek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! Volt mar veletek olyan, hogy kinos lett a helyzet, mert az elso szexnel kiderult, hogy az aktualis partneretek penisze kicsi es/vagy vekony (akar komoly, akar alkalmi kapcsolat eseten)?

Figyelt kérdés
Hogy reagaltatok? Volt mar hogy emiatt rogton elhagytatok a sracot?
2011. márc. 30. 11:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Olyan kicsivel és vékonnyal nem találkoztam még. Nem kell ahhoz monstrum, hogy jó legyen. Igaz még eddig 4 partnerem volt, de ebben volt már kicsi és nagy is. A kicsi ügyesebb volt.
2011. márc. 30. 11:33
 2/9 anonim ***** válasza:

Volt. De akkor már belemelegedtünk a dologba, nem hagytam félbe emiatt. De nagyon rossz volt, alig éreztem valamit.

Szerencsére amúgy is csak egyéjszakás kapcsolat lett volna, ő sem akart többet, én meg így pláne :D

2011. márc. 30. 11:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

11:39-essel hasonló élményt éltünk át.

Bár nálunk eleinte volt szó komoly kapcsolatról. Megmondtam neki, hogy egyelőre hanyagoljuk a kapcsolattémát, ezután feküdtünk le a sokadik randin. Kiábrándító volt. Nem csak a méretei miatt, de megs e próbálta ellensúlyozni a dolgot figyelmességgel... Aztán a srác úgy gondolta, hogy majd én futok utána, ezért kéretni kezdte magát, én meg nem vagyok az a játszmázós fajta, no meg nem is voltam szerelmes a srácba, úgyhogy elküldtem. Nem a szexben nyújtott teljesítménye miatt lett kikosarazva, de az biztos, hogy nem is nehezítette meg a döntésemet.

20/l

2011. márc. 30. 12:01
 4/9 anonim ***** válasza:
Mostanában történt, hogy soksok hónap vágyakozás után (bonyolult körülmények), végre eljutottunk odáig a pasival, akivel komoly sajnos (a körülmények miatt) nem lehet. Hát én lepődtem... Nem tudom, valamiért a vágyakozós rész alatt mindig sokkal nagyobbat képzeltem neki, valószínűleg azért is, mert maga az ember is magas, széles vállú, nem kövér, de olyan... nagy hát na, értitek :) Amúgy nem dobtam volna ezért, mert bebizonyította, hogy nem a méret a lényeg ;)
2011. márc. 30. 12:35
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
volt már olyan hogy énis nagyobbra számítottam de vékonyabb is volt és nem is túl nagy. (extra kicsi sem volt, csak az eddigi tapasztalataimhoz mérten kisebb volt) nem volt komoly kapcs. köztünk, de ezért nem szakítottam volna vele ha lett volna, de azért a nagyobb jobban bejön, hiába mondják h. jól kell bánni a kicsivel és jó lesz.
2011. márc. 30. 15:15
 6/9 A kérdező kommentje:

Es el szoktatok utana mondani masoknak, hogy mekkora merete volt a sracnak?

Ezek szerint azert igaz az, hogy a lanyok titkon mindig azt remelik, hogy majd egy nagy szerszam kerul elo a fiu nadragjabol es csalodast okoz nekik, ha kicsi/vekony az a bizonyos testresz...:)

Azert ha valaki mondjuk probalja ellensulyozni, kompenzalni a meretbeli hianyossagait, az tud javitani a helyzeten?

Annak a lany valaszolonak, aki csalodott a meret miatt es a srac meg csak nem is igyekezett jol teljesiteni: te mit vartal volna el attol a sractol pluszban? Mivel tudott volna javitani a helyzeten??

2011. márc. 30. 16:56
 7/9 anonim ***** válasza:

Hát én alapesetben nem szoktam elmesélni, hogy mekkora micsodája volt, de a kiugró méreteket megvitatjuk a két barátnőmmel :D

Egyébként, nem, nem várjuk azt, hogy nagy legyen, csak van olyan pasi, akiből azt nézed ki, hogy nagy és közben meg nem, de ugyanez fordítva is működik.

Ez pont olyan, minthogy a fiúk nem feltétlenül nézik ki egy "szürke kisegérből", hogy az ágyban vadmacska.

Egyébként tényleg nem a méret számít, én legjobban ezzel a kisebb méretekkel rendelkező férfival élveztem a szexet.

2011. márc. 31. 09:58
 8/9 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 1. 16:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Én erre csak azt tudom mondani, hogy a volt barátomnak 23 centi volt és nem volt kellemes... FÁJT.... Baromi jó érzés volt folyton megállni, hogy jajj au, ne ennyire, ez nem jó, a hasamban érzem... A mostani barátomnak KICSI. De mégis olyanokat művel vele, hogy huh... :D IMÁDOM!!! :)
2011. ápr. 1. 18:50

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!