Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az hogy maszturbáció...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy maszturbáció közben allandóan olyan késztetést érzek hogy össze kell zárnom a lábamat? 20/L

Figyelt kérdés
2011. márc. 30. 11:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Az izmok "játéka". Többnyire összehúzódnak, összerándulnak.
2011. márc. 30. 11:05
 2/6 anonim ***** válasza:

És összezárod?Ha nem,akkor nem lényeges hogy miért.

Megjegyzem,az önkielégítés egy bensőséges tevékenység,ezentúl csak a szobádban tedd és csakis mikor egyedül vagy.A jól bevált helyszíneket felejtsd el mint : majális,vidámpark,cirkuszi porond,mozi,disneyland,stb.

2011. márc. 30. 11:11
 3/6 anonim ***** válasza:
hú utolsó köszi , ezt így nem tudtam , azt hittem csak emberek előtt lehet csinálni
2011. márc. 30. 11:18
 4/6 anonim ***** válasza:
reflex, összehúzódnak az izmok, nálam is
2011. márc. 30. 11:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a kérdező közben nem érzi magát biztonságban,és attól tart hogy benyit valaki még ha ez nem is tudatosul benne,mert pl. olyan kicsi a lakás,vagy akikkel él nem szoktak kopogni az ajtón.Megoldás : az éjszaka leple alatt.
2011. márc. 30. 11:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy azért, mert nem biztonságos helyen csinálná, ahol nem kell félnie a lebukástól. Lehet ez pusztán önkéntelen reakció. Mondjuk ezt nem egy férfi fogja valószínűleg megválaszolni, mert én még szoknyában sem jártam soha, szóval azt sem tudom, milyen amikor nyilvános helyen arra kell figyelni folyamatosan, hogy az ember összezárva tartsa a lábait.
2011. márc. 30. 18:40

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!