Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha teljesítményk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha teljesítménykényszerem van, emiatt pedig stresszelek?

Figyelt kérdés

Szeretem a barátnőmet és ő is engem. 20 éves vagyok. Nem vagyok szűz, de nem sok tapasztalatom van. Ő az első barátnőm, akivel szeretjük egymást. Részben ezért lehet a teljesítménykényszerem. Emellett még az önbizalmam sincs rendben. Ez lehet a másik ok.

Kisebbségi komplexusom van a rosszfiúkkal szemben, akikbe a legtöbb nő általában hamar beleszeret. Volt arra is pédla régen, hogy 1-1 rosszfiú lecsapta a kezemről az akkori barátnőmet.

A mostani barátnőmnek is előttem egy rosszfiú volt a barátja, akivel sokkal hamarabb szexeltek.

Nem arról van szó, hogy csak szexelni akarok vele. Arról sincs szó, hogy ő ne akarná. Látszik rajta, hogy akarná, de rámenősebbnek kéne lennem és én pedig teljesítménykényszerben vagyok és nem vagyok olyan rámenős, mint a rosszfiúk. Ezután méginkább teljesítménykényszerem van és stresszelek.

2011. márc. 30. 08:51
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

huh na erre én is kíváncsi vagyok (bocs az offért), az én barátom is pontosan ugyan ilyen helyzetben van.

19/L

2011. márc. 30. 08:55
 2/10 A kérdező kommentje:
Akkor ő elmondta neked. Jobb lenne nekem is beszélni vele erről?
2011. márc. 30. 08:59
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Végeredményben,csak a legfontosabb dolgokat nem veszed észre.

1.A barátnőd veled van,nem mással;téged szeret,nem mást.

2.Téged kíván,nem mást.

Tegyél félre rövid időre mindenféle komplexust..,csak addig,amíg a saját gátlásosságodat sikerül levetkőznöd a barátnőddel,erre fordíts energiát a felesleges agyalás helyett.Amennyiben ez sikerül,rögtön intimebb kapcsolatod lesz vele,a komplexusaid pedig a háttérbe fognak szorulni.Én ugyanebben a cipőben jártam,úgy éreztem,hogy a barátnőmet bármikor lecsaphatja a kezemről egy rosszfiú.Nem szabad ilyenkor magadba fordulnod,így nem tudsz vele normálisan foglalkozni,törődni,megfosztod mindkettőtöket a boldogságtól,utat engedve másoknak.

2011. márc. 30. 09:15
 4/10 A kérdező kommentje:

Hogy tudtad csak úgy félretenni a komplexusaid?

Én sokat gondolkodtam ezen, de nem jöttem rá, hogy mégis hogyan.

2011. márc. 30. 09:27
 5/10 bix ***** válasza:
100%

nekem is volt ilyen, elkezdtem járni konditerembe:) bár időbe került de mostmár nincs ilyennek a halvány nyoma se, sőt néha vissza kell fognom magam :) nem lettem roszfiú, csak megjött az önbizalmam, a tükörben azt látom amit mindig is szerettem volna, látom hogy tetszik neki is amikor karmolja a hátam és a karom... ha a tested miatt van ez akkor itt a megoldás.

üljetek le beszélni ha fontos vagy neki akkor valamennyire megpróbál megnyugtatni, vagy megmondja hogy nincs mitől féljél, de úgyis parázni fogsz, mert a szorongásodat ő nem nagyon fogja tudni feloldani...

2011. márc. 30. 09:46
 6/10 A kérdező kommentje:
Én is edzem és nem nézek ki rosszul. Az edzéssel kapcsolatban is a rosszfiúk előnyben vannak. Több bennük a tesztoszteron és könnyebben fejlődnek.
2011. márc. 30. 09:56
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tettem félre a komplexusaim,hogy már számomra is nevetségessé vált a féltékenységem.Egyszerűen rájöttem,hogy sokszor nincs értelme feleslegesen agyalni,mert ez megöli a kapcsolatot.Aztán az idő múlása is segít,sok mindent igazol.Lassan nyolcadik éve,hogy a barátnőmmel vagyok.
2011. márc. 30. 10:02
 8/10 anonim ***** válasza:

Nyugi...majd ahogy telik múlik az idő, megjön az önbizalmad, feltéve ha jó embert találtál. Ha szeret a barátnőd, akkor ez el fog múlni:)

Nekem is ugyanilyen a barátom, sőt, ő 22 éves, én vagyok az első és még csak nem is csókolózott előttem senkivel. 4 hónap után történt meg a dolog, ő is parázott, maximalista, nem bírja a kudarcot, önbizalma nem volt...Korai magömlése van. Gondolhatod, hogy ha nem ápolnám a lelkét, mit érezne. Mindez amit leírtam katasztrófának tűnhet, de semmi gond nem lett belőle.

Tudod miért? Mert megbeszéltük, hogy mindketten egy igazi párkapcsolatra vágyunk, nagyon fontosan vagyunk egymásnak, mindig ilyen lányra/fiúra vártunk, elmondta a félelmeit, én is az enyéimet, mindent amikor szűz voltam, mindig megnyugtatott. Ő is elmondta a félelmeit, azt ami zavarja, én szintén megnyugtattam, hogy kicsim baj nem lehet mert szeretlek, és különben is lépésről lépésre haladtunk a testiség felé, amit eddig csináltunk az nagyon jó, és ez nem egy vizsga, ennek arról kell szólni hogy élvezzük egymást. Semmi félelem nem maradt benne.

Ezért mondom,hogy ha komolyan gondoljátok egymással, és szeret a barátnőd, akkor ezt el tudod neki mondani:)

Nincs értelme parázni, nem véletlenül téged választott..."rossz fiúk.." valaki rájuk sem tud nézni. Én sem.

Értelmetlenül rágod magad. Fontos, hogy biztosítsátok egymást arról, hogy ragaszkodtok egymáshoz és mindent meg lehet oldani csak akarni kell.

Engedd el a félelmeidet...És ami nagyon nagyon segíthet, megoldhat mindent, hogy ti is lépésről lépésre haladtok..először pár napig vagy hétig csak a melleit simogatod, ruhán keresztül lent..pár hét után tovább mész, kényezteted, adtok időt mindennek. Az a lényeg, hogy ne görcsölj, mert a szexet nem lehet elcseszni semmivel de ha parázol rajta, azzal nagyon nagyon.

Lazíts! ;)

19/l

2011. márc. 30. 13:17
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem mindent leírtál amit szeretnél,de nem elég kigondolni,tenni kell....:)
2011. márc. 30. 14:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Mi az hogy rosszfiú.Gyilkos?Betörö?:)
2013. szept. 13. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!