Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A fiúk tudják, hogy van olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk tudják, hogy van olyan helyzet amikor a merevedés visszafordíthatatlan. Valamit tenni kell, minnél elöbb. Neked mi volt a leg kínosabb szitu?

Figyelt kérdés
Pl: Én eladó voltam egy boltban és egy vevővel foglalkoztam amikor elöntött a forróság. Éreztem, hogy nem lesz egyszerü eset. Mondtam, hogy kimegyek és megnézem a raktárban....... na hát ott sikerült megoldani a helyzetet. Utánna folytattam a kiszolgálást:)
2011. márc. 29. 22:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
órai felelet közbe? XD
2011. márc. 29. 23:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor örülök, hogy lánynak születtem :D:D:D
2011. márc. 29. 23:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
hát nekem még régen volt középiskolába történelem szóbeli érettségin... szerintem észrevették de én mintha semmiről sem tudnék :D
2011. márc. 29. 23:02
 4/9 anonim ***** válasza:
87%
Nekem meg van az a képességem, hogy vissza tudom áramoltatni. :) Legutóbbi napfogyatkozáskor kaptam ezt az ablityt.
2011. márc. 29. 23:07
 5/9 anonim válasza:
100%
én lány vagyok, de nekem az eggyik osztálytársamnak volt gimiben..xD mellettem ült és akkor az egész padsor odalöködték a székemet mellé xDD
2011. márc. 29. 23:08
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Iskolában előfordult, de szerencsére mire ki kellett menni felelni, addigra úgy-ahogy elmúlt. Meg buszon is, amikor pedig már éppen le kellene szállni.
2011. márc. 30. 02:02
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ja, de azért csak úgy magától nem, csak ha valami olyasmire gondolok.
2011. márc. 30. 02:03
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Legszarabb az, ha a strandon történik veled ilyesmi :D
2011. márc. 30. 10:04
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Velem a strand zuhanyzójába történt.A törölközőm kint az előtérben,úgyhogy álló cerkával kellett kijönnöm.
2011. márc. 31. 20:41

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!