Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok ti szoktátok magatokat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti szoktátok magatokat meztelenül fényképezni? És ha igen akkor megmutatjok valakinek és kinek? Légyszi kort is irjatok

Figyelt kérdés
2011. márc. 29. 22:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Szoktam, és felrakom pl a rosszlanyok.hu ra vagy a videkilany.hu ra.
2011. márc. 29. 22:34
 2/8 A kérdező kommentje:
kuva vagy vagy sex mániás?
2011. márc. 29. 22:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Én a szomszédoknak szoktam mutogatni a meztelen képeimet.
2011. márc. 29. 22:40
 4/8 A kérdező kommentje:
komoly válaszokat légyszi
2011. márc. 29. 22:42
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
én szoktam,senkinek nem mutatom meg ,egyből le is törlöm pedig néha jók lesznek,de nem akarom h bárki visszaéljen majd vele...18L
2011. márc. 29. 22:45
 6/8 Vadmeggy ***** válasza:
Amerikában egy lány felakasztotta magát, mert a meztelen képét a telefonjárol egy csaj riválisa szétküldözgette az iskolában. Ha nem félsz, hogy kikerülnek a képek, akkor hajrá :)
2011. márc. 29. 23:09
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak úgy, hogy az arcom ne látszódjon azon a képen. Így a elkövetkező karrieremet se vágom haza, hiszen a főnök nem tudja bizonyítani hogy én vagyok az. Egyébként max a páromnak adom oda.
2011. márc. 29. 23:13
 8/8 A kérdező kommentje:
és más férfiaknak nem?
2011. márc. 30. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!