Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan kell levágni a fanszőrz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell levágni a fanszőrzetet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a helyzet, hogy barátnőm egyik nap megmelítette, hogy "nem akarom e lenyírni a ...fanszőrzetemet", mert hát hogy úgy sokkal jobb meg minden, én meg csak mondtam, hogy végülis miért ne, viszont f0sok hogy belenyírok a kishaverba, és ezért szeretnék kérni tancsokat, hogy mivel vagy hogyan csináljam???

Tehát, valaki tudna segíteni azzal hogy mondjuk leírja, hogy ő hogyan csinálja?:)

19/f

2011. márc. 29. 22:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát én úgy csinálom ha már nagyon nagy akkor először ollóval levágom,aztán meg leborotválom.Nem bonyolult.Ne félj ha figyelsz nem fogsz belenyírni.A herezacskót sztem borotváld.

Am meglátod h az se nagyon fog neki tetszeni ha majd szúrja.

2011. márc. 29. 22:31
 2/4 anonim ***** válasza:
43%
hát én "fűnyíróval" tud elektromos borotvával szoktam, utána sima pengés borotvával már nem szoktam lenyírni, mert ha rövid akkor kidörzsöli a csajost aztán majd nyavajog érte :D a zacsi mehet pengés beretvával
2011. márc. 29. 22:32
 3/4 A kérdező kommentje:
1 kommentelőnek köszönöm, így már minden más :)
2011. márc. 29. 22:36
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

ezt még egy hasonló kérdésnél írtam:

Hát, ha nagyon nagy, akkor először vágd le ollóval, amennyire csak tudod (1cm ajánlott), utána jöhet a borotva, ne össze vissza vágd, hanem fentről lefelé és ha utána még mindig marad, akkor lentről felfelé is csinálhatod, de akkor vigyázz, mert megsértheted a bőröd. (utána ha egyszer leborotváltad rendesen, akkor mondjuk kezd el hetente vagy 3 naponta borotválni, hogy ne legyen megint olyan nagy, mint volt.).

2011. márc. 29. 23:00

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!