Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell levágni a fanszőrzetet?
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy barátnőm egyik nap megmelítette, hogy "nem akarom e lenyírni a ...fanszőrzetemet", mert hát hogy úgy sokkal jobb meg minden, én meg csak mondtam, hogy végülis miért ne, viszont f0sok hogy belenyírok a kishaverba, és ezért szeretnék kérni tancsokat, hogy mivel vagy hogyan csináljam???
Tehát, valaki tudna segíteni azzal hogy mondjuk leírja, hogy ő hogyan csinálja?:)
19/f
Hát én úgy csinálom ha már nagyon nagy akkor először ollóval levágom,aztán meg leborotválom.Nem bonyolult.Ne félj ha figyelsz nem fogsz belenyírni.A herezacskót sztem borotváld.
Am meglátod h az se nagyon fog neki tetszeni ha majd szúrja.
ezt még egy hasonló kérdésnél írtam:
Hát, ha nagyon nagy, akkor először vágd le ollóval, amennyire csak tudod (1cm ajánlott), utána jöhet a borotva, ne össze vissza vágd, hanem fentről lefelé és ha utána még mindig marad, akkor lentről felfelé is csinálhatod, de akkor vigyázz, mert megsértheted a bőröd. (utána ha egyszer leborotváltad rendesen, akkor mondjuk kezd el hetente vagy 3 naponta borotválni, hogy ne legyen megint olyan nagy, mint volt.).
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!