Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nevettétek már ki barátotokat szex közbeni "ügyetlenkedésért" esetleg szakítottak már emiatt?
Figyelt kérdés
2011. márc. 29. 22:20
1/6 anonim válasza:
Nevettünk már szex közben azért, mert vmelyikünk, vagy mindkettőnk ügyetlenkedett. De ez nem igazán kiröhögés volt szerintem.
Szakítani nem szakítottam emiatt soha.
2/6 Kingaa1 válasza:
hat egyszer, de azt is csak poénból, feszültséoldónak, és nem dobtam ki, de ha kidobtam volna most ne nyujtana senki annyi elvezetet mint más...
3/6 anonim válasza:
Volt már bénázás igen:),de eszembe nem jutott volna ezért dobni:)kellenek ilyenek is,szerintem
4/6 anonim válasza:
Tök jót lehet együtt nevetni a közös bénázáson. Feszültségoldónak is jó. Senki sem született lepedőakrobatának - és ha mégis, akkor sem sikerülhet minden.:)
5/6 anonim válasza:
Kedvenc idézetem az ágyból irónikusan persze: "Hát ennek a bulinak is lőttek". Az ilyeneket nem igazán értékeljük. 26 ff
6/6 anonim válasza:
Volt már hogy nevettem az ágyban a srácon, de nem kinevettem. Alig győztem bocsánatot kérni, mert körülbelül 10 percig nem tudtam megszólalni, csak nevettem.
Viszont azóta is az egyik legkedvesebb élményem. Nem hogy nem dobtam érte a srácot, de olyan szorosan öleltem és csókolgattam, ahogy csak tudtam.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!