Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretkezés alatt, nagy fájdalmat érzek a hüvelyben és a petefészkeimnél. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok nem szűz, és 5 hónapja nem menstruálok.
Köszönöm előre is a segítséget!
2011. márc. 29. 21:46
1/10 anonim válasza:
5 hónapja nem menstruálsz? És miért? Elmentél már ezzel orvoshoz?
A fájdalmaddal is oda kellene menni. Lehet vmi gyulladás.
2/10 anonim válasza:
5 hónapja az sok... sicc dokihoz komolyan bajod is lehet
3/10 anonim válasza:
orvoshoz nem kéne ellátogatni?????? komolyan mindenki ettől az oldaltól várja a csodát. Ha komoly baj van (54 hónapis vérzéskimaradás) akkor ne itt kérdezgess hanem menj orvoshoz. És ha terhes vagy?? Bár az már a hasadon látszana...de akkor is...
5/10 anonim válasza:
Szólj a barátodnak, h ne a kályhacsövet dugja fel XDD
6/10 anonim válasza:
5 hónapja nem jött meg. 22 évesen hogy lehetsz ilyen buta?
Menj oroshoz
7/10 anonim válasza:
Endometriosis, petefészek gyulladás, sok oka lehet. Amint lehet, nőgyógyász!!!!!!
8/10 anonim válasza:
Szia! Sok oka lehet, de hogyhogy nem mentél el orvoshoz??? 1 hónap kimaradással is orvoshoz kell menni, nemhogy 5 hónappal. Ne viccelj ezzel,mielőbb orvos!
9/10 anonim válasza:
endometriózis,pcos,metabolikus x,hpv bármi lehet.
10/10 A kérdező kommentje:
Nem a csodát várom ettől az oldaltól, voltam orvosnál vele nem is egynél.Nem tudják meg mondani az okát mitől lehet.
Ezért írtam, mert tanácstalan vagyok.
2011. márc. 30. 16:13
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!