Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem tud elélvezni a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tud elélvezni a barátom orálisan. Bennem van a hiba?

Figyelt kérdés

Már nem először csinálom neki, élvezi, látszik rajta meg érzem is, de amikor oda kerül, hogy elmenjen, nem tud.

Azt mondta hogy eddig egy csajjal se sikerült elmennie, én ezt nem értem. Eddig minden barátomnak sikerült.

Nem rég vagyunk együtt, lehet még ez a baj, később szerintetek ez változhat?

Minden jó, de ez zavar kicsit.

Szerintetek mit tegyek?

25L

2011. márc. 29. 20:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A pasikban van egy ilyen szorongás, hogy mi van ha nem leszek elég férfias az ágyba s addig paráznak, hogy végül azért nem lesz képes rá. Sztem egyszer szokjátok meg egymást, nem muszáj egyből a csúcsokon szárnyalni, sok-sok előjáték talán segít.
2011. márc. 29. 20:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyugalom, és béke kell. Az a fő szokjatok össze. Egy egy alkalomkor ne azért szopd, hogy elmenjen, hanem hogy jól essen neki. Ne mond, hogy menjen el vagy miért nem megy el. Ne szorongjon, hogy most valamit kell vagy mi lesz ha nem történik semmi. Csak hagyd, hogy élvezze és biztos elmegy egy idő után. Jah és ne alkoholos állapotban csináld vele, mert az én párom akkor az életben nem megy egy csinálhatom neki órákig.
2011. márc. 29. 21:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Sok pasi nem tud elmenni oráltól. Ezzel semmi gond nincs, nem benned van a hiba. Ettől még élvezi.

Sok oka lehet a dolognak. Jobb esetben még nem ismered annyira, hogy mitől jön lázba és később, ahogy összeszoktok, megtalálod gyenge pontját.:)

Nem annyira jó variáció, hogy sokan bárhogy is szeretik, szoronganak. Mert mást sem hallunk, mint azt, hogy ez a nőnek megalázó, meg hogy sokan csak szívességből teszik, de nem szeretik, stb. Ezt kicsit nehezebb feloldani.

Van, aki a tétlenséget nem bírja, mert ugye a nőt ilyenkor nem izgatja közvetlenül.

2011. márc. 29. 21:58
 4/7 anonim ***** válasza:
11%
velem is volt már ilyen, kiderül, hogy b u z i
2011. márc. 29. 22:26
 5/7 anonim ***** válasza:
A hiba a készülékben van!
2011. márc. 30. 23:21
 6/7 almighty77 ***** válasza:

leirom hátha segit.

van egy nő ismerősöm ő 30 éves, a barátja meg 21, és nem tudta elélveztetni orálisan a pasit. kiderült hogy félt a srác hogy a lány szájába megy el ésakkor mi lesz. ilyen okok is lehetnek körülötte, csak le kell ülni megbeszélni.

egyébként a lány a barátom, mindent megtudok vele beszélni szexuális téren is , és jó hogy van ilyen mert a női szemszögből sokat lehet tanulni, és jó hogy van egy bizalmasom a másik nemnél,

sok sikert

2011. ápr. 1. 21:18
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igen, el fogunk beszélgetni. És még mivel a kapcsolat elején vagyunk, jobban meg kell ismernem őt, és nem lesz baj, tudom.

2011. ápr. 1. 21:25

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!