Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tennétek ha leszbikus lenne?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha leszbikus lenne?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőm múlt héten hosszú idő után,bevalotta nekem,hogy leszbikus,olyan pár hónapja már gyanakodtam,de nem törödtem vele...vagyis,elhesegettem a gondolatot.De már biztos.

Mint barát mondtam,hogy kiállok mellette és érte.Akármilyen a beállítottsága...ez a barátságunkat nem befolyásolja.

De,azért lelkileg megvisel a dolog!

Mi a véleményetek?Azt tudom,hogy helyesen gondolkozom,és cselekszem...de mit kezdjek az ellenérzéseimmel?Vagy ez még csak a kezdeti furcsaság?Még nem fogtam fel?Tudom,hogy ha barátnője lenne,akkor elfogadnám őket együtt.És örünék nekik.Lelkileg nagyon furcsa érzés.De gondolom neki is.

Szerintetek?

25/L

2011. márc. 29. 20:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem... imádom a leszbiket:D
2011. márc. 29. 20:07
 2/11 A kérdező kommentje:
Esetleg valamilyen komoly válasz?
2011. márc. 29. 20:11
 3/11 anonim ***** válasza:
Semmit. Meghallgatnám, ha beszélni szeretne róla, de engem szerintem nem hozna lázba, ha kiderülne a barátomról, hogy homoszexuális. Ha ő úgy boldog, hajrá :)
2011. márc. 29. 20:14
 4/11 vikotrot ***** válasza:
Engem abszolút nem zavarna... Talán egy kicsit izgatna is a gondolat :P
2011. márc. 29. 21:31
 5/11 anonim ***** válasza:
szerintem idő kérdése és hozzászoksz. valószínűleg meg kell emészd magadban, hogy biza ez van. ez teljesen természetes.
2011. márc. 29. 21:41
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem jó lépés ha az ellenérzések elébe mész és a sztereotípiák, feltételezések helyett a valóságra hagyatkozol. Pl. kicsit kérdezd ki arról, hogy mit érez, kibe volt szerelmes, közös ismerősök közül ki tetszik neki. Ilyesmik.

Valószínüleg ő is meg fog könnyebbülni, hogy lehet veled pletykálkodni, mégha nem is nagyon tudsz hozzászólni a témához.

2011. márc. 29. 22:36
 7/11 anonim ***** válasza:

Véletlenül nem az van a háttérben hogy attól félsz hogy esetleg bepróbálkozik nálad? vagy hogy nem fogod tudni ezt elfogadni s a barátságotoknak vége?

Igen helyesen cselekszel, elfogadod olyannak amilyen!

Szerintem ez csak kezdeti furcsaság. nem tudom még hova tenni, ami érthető.

De gondolj bele, ő mennyit filózhatott hogy elmondja-e neked, s hogy hogyan is kezdjen bele, hogy mi lesz a véleményed, hogy a barátságotok megmarad-e?!

Nem könnyű helyzet az amibe ő is van!

A "de mit kezdjek az ellenérzéseimmel?" mondatod alatt mit értesz?

22/L (leszbikus)

2011. márc. 30. 13:58
 8/11 A kérdező kommentje:

Azt értem alatta,hogy ellenérzés van bennem a másság ellen..kérlek,ne ítéljetek el ezért,nem tudom kiírtani magamban ezt,mint ahogy ti sem tudjátok kiirtani magatokban,azt,hogy a saját nemetekhez vonzódtok.Nem ítélem el a leszbikusokat,biszexuálisokat,de valahogy ha most ismernék meg valakit,akkor lehet,hogy ha 1-2 hetes ismeretség után kiderülne,hogy leszbikus,akkor nem keresném annyit többet.Szégyellem magam ezért,mert tudom,hogy nem helyes..

De itt van a legjobb barátnőm,akit már ismerek ezer éve,ezt vele sosem tenném meg,de nagyon nehéz elfogadnom.Egy egész kép borult fel most bennem.Igazából,nem én vagyok a lényeg,hanem ő,tudom,és mellette állok.Neki nagy küzdelem az,hogy kiálljon magáért,az olyanokkal szemben is,amilyen én vagyok.

Talán igen,ez is zavar,hogy rám hajtana-e.Bár biztos vagyok benne,hogy nem,de ezentúl,minden ölelésnél stb..ez fog eszembe jutni...nagyon furcsa ez nekem.Remélem csak idő kell és türelem,és elfogadom.

De pl.ha valami bánt mindig őt hívom fel először,ma is történt valami,és egyből tárcsázni akartam,aztán meggondoltam magam,és inkább nem hívtam.

Annyira rosszul érzem magamat emiatt...nem akarok rossz barát lenni..mert ha én sem tudom elfogadni,az akinek elmerte mondani,akkor ki fogja?

Minden erőmmel azon vagyok,hogy elfogadjam.

2011. márc. 30. 14:45
 9/11 anonim ***** válasza:

ma 13:58-as vagyok.

hmm, értelek!

Ez miatt (hogy nem tudod elfogadni), nem fog senki rossz szemmel nézni rád. Vannak akik elítélik, vannak akik elfogadják, ennyi.

Mondhatom nem vagy könnyű helyzetbe, s a barátnőd sem.

Teljes mértékben megértem ha ezek után nem szívesen ölelnéd meg, mert az járna a fejedbe hogy vajon ő barátilag ölel-e meg?

Őszintén szólva én sem örülnék ha pont az nem fogad el akinek elmondok ilyesmi dolgot! DE mint ahogy Te is írtad, nem tehetsz róla hogy nem tudod elfogadni, legyen az egy ismerős vagy egy jó barátnő.

Én amit tennék a Te helyedbe az az lenne hogy ezt megbeszélném vele, s itt amiket leírtál azt elmondanám neki. Lehet hogy kellemetlen egy beszélgetés lenne mind a kettőtöknek, de még mindig jobb mintha Te is meg Ő is ezen agyalna napokat-heteket, s a vége az lenne hogy nem is keresitek egymást.

Ha az én barátnőm gondolkodna igy ahogy Te erről a dologról én jobban örülnék neki ha elmondaná a véleményét, minthogy ez miatt egy barátság menjen tönkre.

Lehet, (sőt biztos) rosszul esne hogy nem igazán tud elfogadni de meg is érteném az ő helyzetét!

Remélem minden oké lesz.

2011. márc. 30. 15:53
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat!!!

Igyekszem megfogadni a tanácsokat!

2011. márc. 30. 16:13
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!