Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti egy ujjazás során általában hány ujjal szoktátok mehujjazni a párotokat? (Lent)
Figyelt kérdés
Elsősorban azoktól kérdezném, akik még szüzek és csak a pettingelésnél tartanak.Légyszi kort is írjatok.2011. márc. 29. 19:30
1/8 anonim válasza:
Én először( ha szűz a lány), akkor nagyon óvatosan csak mutatóujjal. Aztán érzed, meg látod a lány arcán, hogy lehet-e több ujjal/mélyebbre. A lényeg hogy nagyon kell vigyázni.
2/8 anonim válasza:
Mehujjazni nem szoktam, amugy meg öklözni szoktam inkább, eléggé tágul is a párom....popsi lyuka. 65/f
3/8 anonim válasza:
Mi az a mehujjazás? Talán valami indián szertartás?
4/8 anonim válasza:
Húú háát ez a lánytól függ. Én szűzként is szerettem ha négy ujjal, mert egyáltalán nem fájt. Valakinek már két ujj is fáj szóval kezd egyel és annyival csináld amig neki jól esik.
5/8 anonim válasza:
2 ujjal kezdem aztán ha kilazult akkor 4el folytatom de van,hogy csak a 4 ujammal masszirozom a szeméremdombját
7/8 anonim válasza:
sztem először csak egyel....én már nem vok szűz, de így is bőőőőőven elég a két ujj...néggyel?? atyaszentúristen....
8/8 anonim válasza:
Nekem a párom 2-3-al kezdi aztán simán jöhet a 4,néha az 5....
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!