Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátom számba akar élvezni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom számba akar élvezni de félek. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Barátommal 3hónapja vagyunk együtt.Ő 21 én 17.Persze már egyre sűrűbben megy rá a sex témára.(Ami érthető) Szűz vagyok még,és beszélgettük,hogy ő mit vár el egy lánytól...mondta,hogy nagyon szereti ha egy lány szájába élvezhet...kicsit elhúztam a számat és így tett,hogy "de nem fontos lenyelni"...most ezt h gondolta?:D ha a számba élvez rohanjak kii a wcre és köpjem ki?:D:D elég gáz lenne...jaa és 1-2 jó szopási technikát is írhatnátok:$ fiúk mit szerettek?
2011. márc. 29. 17:57
1 2 3 4
 31/31 anonim válasza:
0%
ez egy oilyan dolog ami a sajat izlesedtol fugg.ha undorodsz fenn alhat 1-2 betegseg de viszont ha nem akkor semmi bajod nem eshet tole. Olvasgattam par valaszt es mar leirtak amit akartam irni. tehat csak toled fugg hogy vele kepzeled el a kozos jovot vagy sem. tudod neha egy fiu tobbre vagyik mint amit szeretkezessel el lehet erni. neha kel egy kis oral vagy valami extrem az egeszbe mer ha nem unalmassa is valhat es az hozhatja el a kapcsolat veget. a volt baratnom 16 eves de egyszer ami letezett a sexben mindent megadott kivetel az analt.mondjuk azt en sem akartam.meg fiatal vagy ahhoz hogy lekomolyodjal egy pasinal.s ha netan ugy jon hogy mas pasival leszel, neki lehetseges hogy nagyon kulombozo elvarasai vannak a szex teren
2011. ápr. 1. 09:34
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!